• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • november 2011

  Trailer tirsdag

  In my mailbox #6

  "In my mailbox" er en ukentlig post fra den amerikanske bokbloggeren The Story Siren.  Fra topp til bunn:
  * Between Shades of Gray - Ruta Sepetys
  * The Book Thief - Markus Zusak
  * Anna and the French Kiss - Stephanie Perkins
  * The Tales of Beedle the Bard - J. K. Rowling
  * Quidditch Through the Ages + Fantastic Beasts & Where to Find Them - J. K. Rowling
  * Forever (oppfølger) - Maggie Stiefvater

  Har du kjøpt noen nye bøker i det siste og har du lest noen av disse?

  Trailer tirsdag

  The Unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin

  Mara Dyer doesn't think life can get any stranger than waking up in a hospital with no memory of how she got there.
  It can.
  She believes there must be more to the accident she can't remember that killed her friends and left her mysteriously unharmed.
  There is.
  She doesn't believe that after everything she's been through, she can fall in love.
  She's wrong.
  - Hentet fra Goodreads  Jeg hadde skyhøye forventninger til "The Unbecoming of Mara Dyer", men jeg må ærlig innrømme at jeg faktisk ble litt skuffet. Da lurer dere sikkert på hvorfor jeg likevel gir den en femmer. For det første, så er det en veldig svak femmer. I tillegg så ble denne romanen mer som en guilty pleasure-bok for meg. Ikke misforstå meg, boken er definitivt en pageturner og jeg hadde store problemer med å legge den fra meg. Likevel klarte jeg aldri å bestemme meg for hva jeg mente om den, selv nå synes jeg at det er vanskelig.

  Selv om jeg likte mange av de vriene som Hodkin introduserte oss for, så la jeg hele tiden merke til likheter med andre ungdomsbøker i samme sjanger. Det ble kanskje litt mange klisjéer etter min smak og jeg har sett mye av det samme før. Jeg følte egentlig at romanen ikke levde opp til den første delen av boken ettersom romansen tok over store deler av handlingen og hindret utviklingen av andre sentrale element. Men selv om jeg synes konseptet er litt "oppbrukt", så er historien samtidig unik og serien har helt klart potensial. Boken er dessuten utrolig creepy og thrilleraktig. Man vet aldri om det som skjer er sant eller om det bare skjer i hodet til hovedpersonen...

  "The Unbecoming of Mara Dyer" vil garantert havne på favorittlisten til mange lesere. Jeg kommer selv til å vente på neste bok i spenning, det skal være sikkert, og jeg gleder meg til å se hvordan det utvikler seg videre. Alt i alt så er dette en fin start på en bokserie, spennende men heller ikke forhastet. Det er fortsatt mange løse tråder som jeg gleder meg til å sette sammen, spesielt det som ble hintet til i åpningssekvensen.

  Trailer tirsdag

  Trailer tirsdag

  Trailer tirsdag

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits