• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • august 2013

  Vinneren er...

  Som sagt skulle jeg trekke vinneren av giveawayen i slutten av august, og nå er det bare en dag igjen før vi begynner på september måned. Så da er tiden inne.

  Først og fremst, tusen takk til alle som ville være med i trekningen. Den som snart kan vente seg en mail i innboksen og to nye bøker i postkassen er... Siri! Gratulerer så mye. Og jeg håper du vil like de nye bøkene og kose deg med dem.

  Fortsatt god helg!

  Trailer-tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du også er med på "Trailer-tirsdag".

  Minner om giveawayen...

  Det nærmer seg slutten av august, og jeg skal snart trekke vinneren av giveawayen. Men først vil jeg bare nevne den en siste gang slik at alle som vil får muligheten til å bli med. Du finner alle detaljene her. God helg alle sammen :)

   

  Trailer-tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du også er med på "Trailer-tirsdag".

  Oversettelse-onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Dette er en veldig god serie for de som elsker high fantasy/sci-fi. Da jeg leste den, ble jeg helt oppslukt i historien og verdenen. Den er nemlig veldig unik og mystisk. Og bøkene tar seg godt ut i bokhyllen, noe som alltid er et pluss. Derfor er det selvsagt flott at et norsk forlag har fanget opp serien.  Det labyrintaktige fengselet Incarceron er en isolert verden - ingen kommer inn og ingen slipper ut.

  I underjordiske fengselsceller, forfalne byer og uendelige villmarksområder hersker brutaliteten og ondskapen - ingen tror lenger at det finnes noe utenfor. Bare Finn er overbevist om at det eksisterer en annen verden der ute, og han er fast bestemt på å finne veien dit.

  Finn får kontakt med en jente utenfor, fengselsdirektørens datter Claudia, som selv er på vei til å bli tvunget inn i et uønsket ekteskap.

  Finn begynner å øyne håp. Kan de to sammen finne en utvei? Kan de lure det levende, sansende Incarceron som ikke går glipp av en eneste bevegelse?
  - Schibsted

  Trailer-tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du også er med på "Trailer-tirsdag".

  Trailer-tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du også er med på "Trailer-tirsdag".

  Giveaway

  Er det noen som er interesserte i å få gratis bøker tilsendt i posten? Jeg har nemlig to bøker liggende som jeg ønsker å gi bort til en heldig person: The Tear Collector av Patrick Jones, og Vampire Kisses (Vampire Kisses #1) av Ellen Schreiber. Begge bøkene handler om vampyrer og de er innbundne. De har heller aldri blitt lest før, så de er i god stand.

  For å gi alle god tid til å delta, så trekker jeg ikke vinneren før i slutten av august. Du deltar ved å legge igjen en kommentar i feltet under (husk å legge igjen emailen eller bloggadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner). Det er altså ingen obligatoriske regler for å være med, men du må gjerne fortelle om giveawayen på bloggen din eller lignende. Jeg kommer til å trekke en vinner på den gammeldagse måten, det vil si ved å skrive alle navnene opp på lapper og legge dem i en skål eller lignende. Men jeg presiserer at jeg ikke står ansvarlig hvis bøkene eventuelt skulle forsvinne/bli skadet under frakten.

  Nyt resten av sommeren alle sammen!

   

  Maria

  , Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits