• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • juni 2012

  Summer Giveaway

  Det er en stund siden jeg sist holdt en giveaway her på bloggen. Men nå som det er sommer, er vel folk kanskje på jakt etter nytt lesestoff? Jeg har hvert fall ryddet litt i bokhyllene mine og der fant jeg noen godbiter som jeg har lyst å gi bort til en heldig vinner. Det gjelder bøkene som er avbildet under.  * The Host av Stephenie Meyer (paperback, ulest)
  * Rules of Attraction av Simone Elkeles (hardback, lest, fint brukt, companion/oppfølger til Perfect Chemistry)

  Du deltar ved å legge igjen en kommentar i feltet under. Det er altså ingen obligatoriske regler for å delta, men du må gjerne fortelle om giveawayen på bloggen din eller lignende. Når du kommenterer på dette innlegget må du huske å legge igjen emailen/bloggadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Fristen for å delta er 8. juli, rettere sagt ut den dagen. Jeg trekker på den gammeldagse måten. Presiserer at jeg ikke står ansvarlig dersom bøkene eventuelt forsvinner/blir skadet i posten.

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Pandemonium (oppfølger) - Lauren Oliver

  I'm pushing aside the memory of my nightmare,
  pushing aside thoughts of Alex,
  pushing aside thoughts of Hana and my old school,
  push,
  push,
  push,
  like Raven taught me to do.
  The old life is dead.
  But the old Lena is dead too.
  I buried her.
  I left her beyond a fence,
  behind a wall of smoke and flame.

  - Goodreads  Lauren Oliver imponerte meg veldig med hennes roman Delirium, altså den første boken i denne serien. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg ble en smule skuffet over denne oppfølgeren. Men kanskje det bare er meg, for jeg har nemlig hørt at mange andre likte oppfølgeren bedre enn forgjengeren. Det tok en god stund før jeg virkelig lot meg fange av Pandemonium, jeg syntes med andre ord at starten var ganske treg. Og det jeg tidligere beskrev som en nydelig skrivemåte, i anmeldelsen av første bok, følte jeg at ble litt tungt språk denne gangen. Det virker for meg som om Oliver overskildrer, i stedet for å si noe akkurat som det er. Det enkle er, som de sier, ofte det beste.

  Men til tross for dette skal jeg ikke nekte for at konseptet er bra, selv om jeg ikke helt likte måten det utviklet seg på her. Men jeg skjønner jo også hvorfor det måtte bli sånn, med tanke på omstendighetene rundt første bok. Forfatteren får virkelig frem konsekvensene av valget som Lena, protagonisten, tok i Delirium. I tillegg blir det variasjon i historien når hun bytter mellom et før- og nåperspektiv. Selv om slutten er nokså forutsigbar, etter min mening, så legger den likevel opp til en fantastisk tredje, og siste, bok. Jeg kan ikke forestille meg hvordan dette vil ende, men jeg gleder meg til å finne det ut. For å si det kort; Dette er en serie som jeg absolutt vil anbefale.

  Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Dette er en bok som jeg har hørt veldig mye bra om. Til tross for at jeg ikke er så glad i det norske omslaget, så er det superfint at boken nå er tilgjengelig på norsk. Jeg gleder meg til å lese den selv og jeg tror dette er en perfekt sommerbok.  Det hun trodde skulle bli den verste dagen i livet hennes, utvikler seg til noe ganske annet. Hun er på vei fra New York til London for å være med i farens bryllup. For første gang skal hun møte stemoren sin. Og selv om hun er 17 år gammel, må hun innrømme at hun ikke har tatt verken skilsmissen eller farens nye romanse nevneverdig heroisk. På flyplassen møter hun briten Oliver. Skjebnens lunefulle timing får fritt spillerom i denne historien om familiebånd, nye sjanser og den første kjærligheten. Hadleys flysete er nemlig ved siden av Oliver. I løpet av 24 timer vil disse to overbevise deg om at kjærlighet ved første blikk er mulig og at den kan dukke opp når du minst venter det.
  - Cappelen Damm

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Maria

  , Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits