• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • juni 2010

  Trailer tirsdag

  Kjendisforfattere

  Da Lauren Conrad, tidligere stjerne i The Hills, annonserte at hun skulle gi ut en bok, var det ingen som trodde at hun skulle legge forfatter til på listen av utførelser. Nå vet de fleste at hun er forfatter av en trilogi.
  1: L. A. Candy
  2: Sweet Little Lies
  3: Sugar and Spice (kommer i slutten av året).  "L. A. Candy" sammendrag:
  Los Angeles is all about the sweet life: hot clubs, cute guys, designer . . . everything. Nineteen-year-old Jane Roberts can't wait to start living it up. She may be in L.A. for an internship, but Jane plans to play as hard as she works, and has enlisted her BFF Scarlett to join in the fun.

  When Jane and Scarlett are approached by a producer who wants them to be on his new series, a "reality version of Sex and the City," they can hardly believe their luck. Their own show? Yes, please!

  Soon Jane is TV's hottest star. Fame brings more than she ever imagined possible for a girl from Santa Barbara free designer clothes, the choicest tables at the most exclusive clubs, invites to Hollywood premieres and she's lapping up the VIP treatment with her eclectic entourage of new pals. But those same friends who are always up for a wild night are also out for a piece of Jane's spotlight.

  In a city filled with people chasing after their dreams, it's not long before Jane wakes up to the reality that everyone wants something from her, and nothing is what it seems to be.  Til tross for at dette er blitt en gammel nyhet nå, så tror jeg ikke mange har fått den med seg; Hilary Duff, sanger og skuespiller, skriver en bokserie. Den første boken i serien, "Elixir", kommer ut i oktober.  "Elixir" sammendrag:
  Clea Raymond has felt the glare of the spotlight her entire life. The daughter of a renowned surgeon and a prominent Washington DC politician, she has grown to be a talented photojournalist who takes refuge in a career that allows her to travel to the most exotic parts of the world. But after Clea's father disappears while on a humanitarian mission, Clea's photos begin to feature eerie, shadowy images of a strange and beautiful man she has never seen before.

  When fate brings Clea and this man together, she is stunned by the immediate and powerful connection she feels with him. As they grow closer, they are drawn deep into the mystery behind her father's disappearance, and they discover the centuries old truth behind their intense bond. Torn by a dangerous love triangle and haunted by a powerful secret that holds their fates, together they race against time to unravel their pasts in order to save their lives and their futures.  Hva synes du om kjendisforfattere?
  Har du eller kommer du til å lese bøkene?

  Trailer tirsdag

  Trailer tirsdag

  Anbefaling av nettsider

  For litt siden skaffet jeg meg en bruker på Goodreads. Det er en nettside for bokinteresserte som gjør det enklere å finne nye bøker og komme i kontakt med andre; både bokinteresserte og forfattere. I tillegg finnes det mange andre tilleggsfunksjoner. Bli venn med meg her - "http://www.goodreads.com/user/show/3806865".

  Jeg har også skaffet meg en bruker på den norske versjonen av Goodreads, Bokelskere. Nettsidene er ganske like, men selvfølgelig har hver side noe den andre ikke har. Du finner meg der under brukernavnet "Mariaah93".  Personlig synes jeg disse nettsidene er underholdende og jeg anbefaler deg å lage deg en bruker :)

  Trailer tirsdag

  Frostbite (oppfølger) - Richelle Mead

  Rose Hathaway har seriøse gutteproblemer. Dimitri, treneren/mentoren hennes som hun også er forelsket i, er interessert i noen andre. Mason, bestevennen hennes, er interessert i henne og hun gjengjelder ikke de følelsene. Eller gjør hun?

  Men når et massivt Strigoi angrep setter St. Vladimir's Academy i risiko, er ikke gutteproblemene det Rose tenker mest på. Siden Strigoiene, de farligste, udødelige vampyrene, nærmer seg målet sitt, er skolens årlige skitur obligatorisk. Men feriestedet skaper bare en illusjon av trygghet.  (Dette er nesten den samme anmeldelsen som jeg skrev av "Vampire Academy" en liten stund tilbake. At den blir brukt igjen er fordi jeg summerer opp stort sett alt jeg vil si om bøkene i denne anmeldelsen. Det er derfor ingen fare for store røpelser, selv om du ikke har lest "Vampire Academy eller "Frostbite".).

  Ikke bare har jeg en ny favorittbok å legge til på listen, men også en forfatter. Det er lenge siden jeg har lest en god vampyrbok. Konseptet er genialt og nytt og alt det skal være. I tillegg er ikke dette en av de seriene der bøkene blir dårligere etterhvert som oppfølgerene kommer ut. Forfatteren opprettholder spenningen. Selv om jeg bare har lest de fire første bøkene så langt, så klør jeg i fingrene etter å begynne på den femte boken. Hadde jeg bare hatt den i bokhyllen... Uansett, man merker ikke en gang at boken blir tynnere fordi det er så gøy å lese. Det er også vanskelig å forutse hendinger, personlig har jeg ingen anelse på hvordan Mead har tenkt å gå frem nå som jeg er komt til bok fem.

  Disse dager er det vanskelig å finne et godt forhold mellom bestevenner i bøker, men i denne serien er forholdet mellom Rose og Lissa så godt skildret at det ikke er noen tvil om at de faktisk er det. Selv om de er to vilt forskjellige personer, så utfyller de hverandre og det gjør forholdet bare mer realistisk. Rose er ikke vanligvis en person jeg ville likt, men hun er antageligvis den karakteren som er best utviklet i alle de bøkene jeg har lest. Hun later ikke som om hun er noen andre enn seg selv, hun står for det hun tror på og er ikke redd for å dele det med andre. Likevel skryter ikke forfatteren henne opp i skyene, hun har feil slik som vi alle har. Rose er en smart-ass/kick-ass heltinne og en bedre protagonist skal man lete lenge etter. Og romansen i serien... blir det bedre? Hvis ikke jeg har overbevist deg ennå, så kommer du til å angre på at du ikke tok rådet mitt og leste denne serien.  "Shadow Kiss", bok nummer tre i serien, er allerede ute.

  Trailer tirsdag

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits