• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • mai 2012

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Fremtidige favoritter

  "Fremtidige favoritter" er en fast spalte som arrangeres hver fredag av Bokelskerinnen. Her skriver man om bøker man ønsker seg, gleder seg til å lese eller lignende. Dette synes jeg er et fint initiativ som jeg ønsker å være med på: kanskje ikke fast, men en gang i blant. Det er en fin måte å reklamere litt for bøker som man selv venter i spenning på å lese. Det er hvert fall garantert at det aldri vil være vanskelig å finne noe å skrive om i disse innleggene.

  Denne gangen valgte jeg to bøker som jeg har ventet på lenge (begge er forresten oppfølgere), men som for kort tid siden dukket opp i postkassen min. De er derfor nest på leselisten.

   Dette er tredje, og siste, bok i en fantasyserie som er skrevet av den talentfulle Kristin Cashore. Bøkene er bare helt fantastiske og jeg er utrolig spent på å lese denne boken. Serien kan anbefales på det sterkeste.

   Insurgent er bok nummer to i en bokserie som er skrevet av Veronica Roth. Jeg, og en lang rekke andre bokbloggere, likte den første boken kjempegodt og jeg vil oppmuntre alle leseglade til å ta en ekstra kikk på serien.

  Bli med på denne ukentlige utfordringen du også!

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Rules of Attraction (oppfølger) - Simone Elkeles

  When Carlos Fuentes returns to America after living in Mexico for a year, he doesn't want any part of the life his older brother, Alex, has laid out for him at a high school in Colorado. Carlos likes living his life on the edge and wants to carve his own path-just like Alex did. Then he meets Kiara Westford. She doesn't talk much and is completely intimidated by Carlos' wild ways. As they get to know one another, Carlos assumes Kiara thinks she's too good for him, and refuses to admit that she might be getting to him. But he soon realizes that being himself is exactly what Kiara needs right now.
  - Goodreads
   


  Det er ikke så mye mer å si om bøkene til Simone Elkeles enn det jeg allerede har sagt her tidligere. Etter å ha lest syv av bøkene hennes kan jeg definitivt fastslå at Elkeles er en av mine favorittforfattere. Hun skriver romantikk som ingen andre. Det er hvert fall utrolig lett å drømme seg bort i disse bøkene. Og spesielt i denne serien kan man si at forfatteren gir klisjeene dybde, hvis det gir mening. Hun skriver også om tenåringer som om hun var en selv, det er kanskje derfor historiene hun prøver å formidle blir mer realistiske enn mange andre i samme sjanger. I tillegg klarer hun å variere karakterperspektiv uten problem selv om hun gjerne skifter fra kvinnelig til mannlig synsvinkel. Det viser blant annet hvor god innsikt hun har. For de av dere som ikke vet det, så finnes denne serien også på norsk.

  Trailer tirsdag  Mari fra Flukten fra virkeligheten viste denne traileren forrige tirsdag, men den er så bra at det ikke skader å dele den igjen. Jeg beklager forresten at det blir så få oppdateringer utenom trailerne hver tirsdag (pluss kommentering av andres innlegg o.l.), men jeg har rett og slett så mye skolearbeid akkurat nå at jeg sjelden finner tid til blogging, og lesing for den saks skyld. Eksamen nærmer seg med stormskritt... Men takk til dere som fortsatt følger med!

  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Trailer tirsdag  Det er bare til å legge igjen en link hvis du deltar i "Trailer tirsdag".

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits