• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Blogg

  Fem år

  I dag fyller bokbloggen hele fem år. Rart..

  Dessverre har jeg lenge vurdert å slutte å blogge ettersom jeg har mistet leselysten og følgende bloggleden. Dette er selvfølgelig noe jeg synes er veldig, veldig trist. De fleste av dere vet jo fra før at jeg ikke akkurat er den mest aktive bloggeren, men nå har jeg gått fra å lese opp mot 60 bøker i året til og så vidt klare 10. Men i stedet for å legge ned/avslutte bloggen, håper jeg heller at dere kan ta i bruk arkivene til jeg er tilbake. Og jeg fyller jo stadig på med boktrailere, haha. Jeg krysser fingrene for at lesegleden snart kommer tilbake. I mellomtiden vil jeg takke alle som fortsatt følger meg og er tålmodige.

  Hilsen Maria

  Vinnerne av giveaway'en

  Da er vinnerne trukket! Julia fantasyleser og I.H får hvert sitt eksemplar av denne fantastiske boken:  Begge har blitt kontaktet. Heinesen Forlag venter å få bøkene fra trykkeriet i løpet av uken som begynner. De vil derfor sende dere bøkene så snart de er klare. Håper dere liker Jellicoe Road like mye som jeg gjør. God les :-)

  Denne giveaway'en er sponset av Heinesen Forlag.

  Husk giveaway'en!

  Nå er det snart tid for å trekke vinnerne, så husk å melde deg på giveaway'en som jeg har her på bloggen i samarbeid med Heinesen Forlag.

  Minner om giveaway'en

  Husk at jeg har en giveaway gående hvor to heldige kan vinne hvert sitt eksemplar av den norske utgaven av Jellicoe Road (en helt fantastisk bok!). Giveaway'en er i samarbeid med Heinesen Forlag. Du kan melde deg på her.  Fortsatt god sommer :)

  Giveaway - Jellicoe Road

  Handlingsreferat
  Som barn blir Taylor forlatt på 7-Eleven av moren sin. Seks år senere innhentes hun av fortiden, da enda en person forsvinner i Taylors nærhet, mens en annen vender tilbake. Samtidig pågår gjengkrigen på Jellicoes internatskole for fullt, og et manuskript viser seg å inneholde nøkkelen til Taylors fortid. Hvem var barna som var med på det fryktelige for 22 år siden? Er deres skjebne sammenflettet med Taylors?

  Jellicoe Road er ikke bare en spenningsladet roman. Det er også en vakker, rystende og intrikat skildring av to generasjoners vennskapsbånd som viser hjerteskjærende likheter med hverandre. Et finmasket nett som spenner seg over tid og rom.

  Om forfatteren
  Melina Marchetta (f. 1965) regnes som en av Australias fremste forfattere av litteratur for ungdom. Hun har skrevet åtte bøker, er oversatt til 17 språk og har mottatt en rekke prestisjefylte priser. For Jellicoe Road mottok hun US Printz Award 2009, en av de gjeveste prisene man kan få for en ungdomsbok.
  - Heinesen Forlag
  I samarbeid med Heinesen Forlag har jeg fått lov til å dele ut to eksemplar av den norske utgaven av Jellicoe Road. Jeg leste faktisk denne boken selv i 2011 (på engelsk), og jeg elsket den så mye at jeg ga den en sekser på terningen. Vanligvis leser jeg ikke så mye innen sjangeren som Jellicoe Road hører til, og jeg liker vanligvis ikke de bøkene i denne sjangeren som får toppkarakter hos de andre bokbloggerne, men akkurat denne boken er spesiell. Jeg lyger ikke når jeg sier at jeg aldri har hørt noe negativt om den. Dette er den perfekte sommerboken! Selv om jeg ikke husker handlingen så godt, så sitter jeg igjen med minnet om hvor godt jeg likte den. Alt snakket om boken gjør at jeg får lyst til å lese den igjen snart. Det er med andre ord veldig gøy at den kommer ut på norsk om ikke så veldig lenge. Det norske omslaget er etter min mening mye finere enn originalen. Ikke bare kommer den ut på norsk, romanen skal også filmatiseres. Det sier vel noe om hvor bra den er. Du kan lese anmeldelsen min her hvis du vil vite mer om hva jeg synes om Jellicoe Road.

  To heldige vinnere vil altså få tilsendt et eksemplar hver av Heinesen Forlag. Det er ikke helt bestemt enda når boken kan bli sendt ut til vinnerne, men den skal visstnok være klar fra trykkeriet i midten av juli. Jeg trekker derfor vinnerne i løpet av juli. Man deltar ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under. Husk å legge igjen e-posten din/bloggadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner.

  Spre gjerne ordet videre.

  God sommer!

  Oppsummering av bokåret 2013

  Jeg får nok aldri lest så mye som jeg har lyst til. For andre år på rad nådde jeg ikke målet mitt. Det er travelt å være student, og når jeg i tillegg studerer litteratur så er det veldig mye å lese (ofte småtekster) som jeg ikke kan føre opp på boklisten min her. Men jeg prøver å være glad for de bøkene jeg faktisk får lest, og i år ble det 25 bøker. Det har blitt en tradisjon på bloggen at jeg hvert år tar en liten oppsummering av de beste bøkene jeg har lest det året, og her er mine beste leseropplevelser året 2013:

  Enkeltstående titler eller første bok i en serie
       

  The Complete Maus plasserer jeg midt i mellom siden den inneholder to volum


  Oppfølgere
        

  Her er forresten en komplett liste over bøkene jeg har lest i år. Den inneholder også linker til eventuelle anmeldelser jeg har skrevet.

  Hvilke bøker gjorde 2013 til et bra bokår for deg?

  God jul og godt nytt år!

  Bloggbursdag

  I år glemte jeg rett og slett bloggbursdagen, men bare med noen dager (legger skylden på eksamensperioden). På Halloween den 31. oktober ble bloggen 4 år. Det er rart å tenke på... Uansett, jeg har ikke tenkt å gjøre noe stort ut av det, men jeg ville hvert fall takke alle de som fortsatt titter innom en gang i blant. Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke er den beste bloggeren, og jeg vet mange savner at jeg skriver oftere, men jeg har faktisk ikke tid til å legge ned mye arbeid i bloggen lenger. Jeg leser ikke en gang like mye som før, dessverre. Når jeg ser tilbake på de gamle innleggene mine, så savner jeg det selv. Men det beste jeg kan gjøre er å legge ut noe i ny og ne, og jeg håper noen av dere foretrekker det fremfor ingenting. Takk til alle som fortsatt leser det jeg skriver, og for at dere følger med på Trailer-tirsdag (den eneste spalten jeg klarer å opprettholde, haha).

  Vinneren er...

  Som sagt skulle jeg trekke vinneren av giveawayen i slutten av august, og nå er det bare en dag igjen før vi begynner på september måned. Så da er tiden inne.

  Først og fremst, tusen takk til alle som ville være med i trekningen. Den som snart kan vente seg en mail i innboksen og to nye bøker i postkassen er... Siri! Gratulerer så mye. Og jeg håper du vil like de nye bøkene og kose deg med dem.

  Fortsatt god helg!

  Minner om giveawayen...

  Det nærmer seg slutten av august, og jeg skal snart trekke vinneren av giveawayen. Men først vil jeg bare nevne den en siste gang slik at alle som vil får muligheten til å bli med. Du finner alle detaljene her. God helg alle sammen :)

   

  Giveaway

  Er det noen som er interesserte i å få gratis bøker tilsendt i posten? Jeg har nemlig to bøker liggende som jeg ønsker å gi bort til en heldig person: The Tear Collector av Patrick Jones, og Vampire Kisses (Vampire Kisses #1) av Ellen Schreiber. Begge bøkene handler om vampyrer og de er innbundne. De har heller aldri blitt lest før, så de er i god stand.

  For å gi alle god tid til å delta, så trekker jeg ikke vinneren før i slutten av august. Du deltar ved å legge igjen en kommentar i feltet under (husk å legge igjen emailen eller bloggadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner). Det er altså ingen obligatoriske regler for å være med, men du må gjerne fortelle om giveawayen på bloggen din eller lignende. Jeg kommer til å trekke en vinner på den gammeldagse måten, det vil si ved å skrive alle navnene opp på lapper og legge dem i en skål eller lignende. Men jeg presiserer at jeg ikke står ansvarlig hvis bøkene eventuelt skulle forsvinne/bli skadet under frakten.

  Nyt resten av sommeren alle sammen!

   

  Sommerbøker

  Mange ønsker seg gjerne litt lettere lesestoff om sommeren, og for meg vil dette hovedsaklig si romanser. Det er kanskje fordi vi føler oss ekstra bra disse månedene, og derfor vil vi unngå mørke og komplekse verdener. Eller hva tror du? Personlig liker jeg selv å slappe av med bøker i den romantiske sjangeren om sommeren. Men det hender også at jeg tar frem slike bøker ellers i året ettersom de kan løfte humøret når jeg føler meg trist, lei, sliten eller lignende. Så selv om jeg virkelig elsker bøker der handlingen er lagt til et fremtidssamfunn hvor alt har gått gale, så elsker jeg også å lese romantiske ungdomsbøker. Og nå har jeg laget en liten liste med noen av de bøkene som jeg synes passer perfekt til lesing på ferie, eller bare når du soler deg hjemme på altanen. Men som sagt, disse bøkene funker også fint når du bare trenger noe som kan lette på humøret.

   
   
   
   
   
   
   
   

  Som dere ser så er det noen forfattere som går igjen. Men disse bøkene er enten begynnelsen på en serie, eller enkeltstående titler. Hvis du liker bøker i denne sjangeren, så kan du også sjekke ut forfattere som Elizabeth Scott, Deb Caletti og Susane Colasanti. Forfatterne som har skrevet bøkene som er avbildet her, har også andre godbiter på lager. Men jeg tror dette er nok boktips for en stund, så nå er det bare til å google i vei.

  Har du lest noen av disse bøkene, eller har du andre sommertips å komme med?

  Ha en fin sommer alle sammen!

  Bøker i postkassen

  I år har jeg vært veldig flink når det gjelder innkjøp av nye bøker. Det vil si at jeg ikke har kjøpt så mange, og de jeg faktisk har kjøpt har vært bøker jeg virkelig har ønsket meg. Jeg har nemlig så utrolig mange uleste bøker stående (bøker fra flere år tilbake), og noen av dem angrer jeg litt på at jeg kjøpte ettersom jeg har endret boksmak siden den gang. Men men. Nå har jeg hvert fall kjøpt noen bøker som jeg gleder meg veldig til å lese, og det er bøker som jeg har hørt veldig mye bra om. Forhåpentligvis får jeg tid til å lese dem snart. Vanligvis er det skolearbeidet som kommer i veien for lesingen, men nå om sommeren er det jobben. Jeg vurderer faktisk å investere i lydbøker for å få lest noe (de kan jeg ta med på jobb). Så hvis noen vet om en bra lydbok eller to så er det bare å si fra.  Av disse bøkene så er det bare Unravel Me som er en oppfølger.

  Har du kjøpt noen nye bøker i det siste?

  Oppsummering av bokåret 2012

  Året er ikke helt ferdig enda, men det er begrenset hvor mye jeg rekker å lese på de timene som er igjen. Bokåret 2012 er ikke så mye å skryte av, føler jeg. Selv om jeg kanskje har lest mer enn de fleste, så klarte jeg ikke å nå målet mitt på 50 leste bøker. Langt ifra, særlig med tanke på at jeg har jukset litt med å lese noveller osv. Men det har skjedd mye i mitt personlige liv, og i travle tider blir det ikke alltid tid til lesing. Dessverre. Som en konsekvens har heller ikke leselysten vært på topp. Men kanskje jeg kan rettferdiggjøre det med at jeg leste veldig mange bøker i fjor?, tror det var noe over 60 bøker. I tillegg har jeg vært flink til å ikke kjøpe så mange bøker i år, noe som er veldig bra siden jeg ikke har fått gjort unna så mange av de jeg har (har jo ganske mange uleste bøker stående fra før...). Jeg håper 2013 blir et bedre år på bokfronten, noe som er godt mulig med tanke på at jeg begynner med et litteraturfag på høyskolen. Et annet mål er å lese så mange oppfølgere som mulig, i håp om å bli ferdig med noen serier.

  I år har jeg altså klart å lese ca. 30 bøker. Da er ikke noveller inkludert, selv om de står oppført på boklisten min for dette året. Jeg tenkte likevel at jeg kunne ta en liten oppsummering av de bøkene jeg faktisk har lest (dette er noe jeg har brukt å gjøre de siste årene), der jeg nevner de aller beste bøkene. Her finner du en komplett liste over alt jeg har lest i år, med link til anmeldelsene mine også.

  Liste over de beste bøkene jeg har lest i 2012:
  - Touch of Power - Maria V. Snyder (sjokk at denne kom på listen, er jo favorittforfatteren min)

  - The Gray Wolf Throne (oppfølger) - Cinda Williams Chima (en veldig god serie som jeg skal gjøre ferdig i 2013)

  - The How to Ruin Series - Simone Elkeles (kjempebra serie)

  - Insurgent (oppfølger) - Veronica Roth (for en slutt..., gleder meg til neste bok!)

  - Bitterblue (oppfølger) - Kristin Cashore

  - The Dairy Queen Series - Catherine Gilbert Murdock (anbefales)

  - Demonglass og Spell Bound (oppfølgere) - Rachel Hawkins

  - Prized (oppfølger) - Caragh M. O'Brien


  Fortsatt god jul og godt nyttår alle sammen!

  Hvilke bøker vil du si har gitt deg dine beste leseropplevelser i løpet av 2012?

  Marias bokblogg er 3 år

  I dag er det faktisk tre år siden jeg begynte å blogge, noe som fortjener sitt eget innlegg. Selv om bloggen ofte blir nedprioritert når jeg har mye å gjøre, så er den alltid noe jeg kommer tilbake til. Med andre ord angrer jeg ikke på at jeg startet å blogge, det har gitt meg så mange positive opplevelser. Jeg har blant annet lært utrolig mye og blitt kjent med mange hyggelige folk. Det er kjempegøy å være en del av det norske bokbloggsamfunnet. Og tusen takk til alle dere som kikker innom en gang i blant og tar seg tid til å lese/kommentere. Det setter jeg stor pris på!

  Fremtidige favoritter

  "Fremtidige favoritter" er en spalte som arrangeres hver fredag av Bokelskerinnen. Her skriver man om bøker man ønsker seg, gleder seg til å lese eller lignende. Dette synes jeg er et fint initiativ som jeg ønsker å være med på: kanskje ikke fast, men en gang i blant. Det er en fin måte å reklamere litt for bøker som man selv venter i spenning på å lese. Det er hvert fall garantert at det aldri vil være vanskelig å finne noe å skrive om i disse innleggene.

  Denne gangen har jeg valgt å dele ganske mange bøker, men alle ser så spennende ut. I tillegg har jeg hørt veldig mye bra om dem. Her er det en blanding av havfruer, vampyrer, en dystopia basert på Jane Austens
  Persuasion, og mye mer. Med andre ord noe for alle. Du kan lese mer om bøkene på goodreads, en side for bokelskere som du kan lese mer om her.

   
   
   

  Bli med på denne ukentlige utfordringen du også!

  Boktema hos Anette

  Hver torsdag inviterer Anette (bloggeren bak Anettes bokboble) bloggerne til å være med å svare på noen spørsmål som kan knyttest til vår store lidenskap, nemlig litteratur. Dette er innlegg som jeg liker å lese og man blir faktisk litt bedre kjent med de ulike bloggerne. En gang i blant vil jeg derfor selv bli med på dette. Det er et nytt tema hver uke og denne uken er temaet "in my mailbox". Jeg velger å vise dere noen bøker som jeg har forhåndsbestilt fra The Book Depositorysom er min nye favorittside på nettet.  Ny serie  Shatter Me er en av de mest omtalte bøkene fra 2011 og nå kommer den snart i pocketversjon og med nytt omslag som matcher bok nummer to i serien. Boken handler om en jente som ikke kan ta på noen andre uten å skade dem. For meg høres dette ut som en interessant, ny dystopia.

  Oppfølgere

   

  Disse to bøkene venter jeg i spenning på. Begge er bok nummer fire i en fantasyserie. Jeg regner med de fleste har hørt om Becca Fitzpatricks Hush Hush-saga ettersom den også er utgitt på norsk. Men Cinda Williams Chima sine bøker er kanskje litt mer ukjente. Uansett er dette to av mine favorittserier, så jeg kan absolutt anbefale dem på det sterkeste.

  Vinneren av giveawayen

  Da har jeg trukket vinneren av giveawayen. Tusen takk til alle som har deltatt.

  Den heldige ble Kristin. Gratulerer til deg! Jeg kommer til å sende deg en mail fortløpende og jeg sender bøkene i posten så snart jeg har fått hjemmeadressen din.

  Håper dere andre koser dere med mange gode bøker i sommermånedene :)

  Summer Giveaway

  Det er en stund siden jeg sist holdt en giveaway her på bloggen. Men nå som det er sommer, er vel folk kanskje på jakt etter nytt lesestoff? Jeg har hvert fall ryddet litt i bokhyllene mine og der fant jeg noen godbiter som jeg har lyst å gi bort til en heldig vinner. Det gjelder bøkene som er avbildet under.  * The Host av Stephenie Meyer (paperback, ulest)
  * Rules of Attraction av Simone Elkeles (hardback, lest, fint brukt, companion/oppfølger til Perfect Chemistry)

  Du deltar ved å legge igjen en kommentar i feltet under. Det er altså ingen obligatoriske regler for å delta, men du må gjerne fortelle om giveawayen på bloggen din eller lignende. Når du kommenterer på dette innlegget må du huske å legge igjen emailen/bloggadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Fristen for å delta er 8. juli, rettere sagt ut den dagen. Jeg trekker på den gammeldagse måten. Presiserer at jeg ikke står ansvarlig dersom bøkene eventuelt forsvinner/blir skadet i posten.

  Fremtidige favoritter

  "Fremtidige favoritter" er en fast spalte som arrangeres hver fredag av Bokelskerinnen. Her skriver man om bøker man ønsker seg, gleder seg til å lese eller lignende. Dette synes jeg er et fint initiativ som jeg ønsker å være med på: kanskje ikke fast, men en gang i blant. Det er en fin måte å reklamere litt for bøker som man selv venter i spenning på å lese. Det er hvert fall garantert at det aldri vil være vanskelig å finne noe å skrive om i disse innleggene.

  Denne gangen valgte jeg to bøker som jeg har ventet på lenge (begge er forresten oppfølgere), men som for kort tid siden dukket opp i postkassen min. De er derfor nest på leselisten.

   Dette er tredje, og siste, bok i en fantasyserie som er skrevet av den talentfulle Kristin Cashore. Bøkene er bare helt fantastiske og jeg er utrolig spent på å lese denne boken. Serien kan anbefales på det sterkeste.

   Insurgent er bok nummer to i en bokserie som er skrevet av Veronica Roth. Jeg, og en lang rekke andre bokbloggere, likte den første boken kjempegodt og jeg vil oppmuntre alle leseglade til å ta en ekstra kikk på serien.

  Bli med på denne ukentlige utfordringen du også!

  Boktema hos Anette

  Hver torsdag inviterer Anette (bloggeren bak Anettes bokboble) bloggerne til å være med å svare på noen spørsmål som kan knyttest til vår store lidenskap, nemlig litteratur. Dette er innlegg som jeg liker å lese og man blir faktisk litt bedre kjent med de ulike bloggerne. En gang i blant vil jeg derfor selv bli med på dette. Det er nytt tema hver uke og denne uken vil Anette vite hvilke tre bøker vi ville tatt med oss til en øde øy. Jeg valgte bøker som jeg allerede har lest og gjerne vil lese igjen, noe som var litt av en utfordring.   Jeg må nesten velge en bok av favorittforfatteren min, og da ble det Poison Study av Maria V. Snyder. Dette var den første boken jeg leste av forfatteren og serien er en av mine favoritter. Da mener jeg ikke bare av forfatterens serier, men generelt sett. Jeg kommer definitivt til å lese denne igjen en gang. Kanskje til og med på en øde øy?

   Det er mange grunner til at jeg velger Twilight. Boken var nemlig den som fikk meg til å lese og jeg kommer derfor aldri til å klare å være objektiv i forhold til disse bøkene. Selv om jeg har lest den flere ganger allerede, så har jeg i den siste tiden savnet historien. Jeg savner følelsen jeg hadde mens jeg leste bøkene i denne serien.

   Vampire Academy er innledelsen til en av mine favorittserier. Det hadde absolutt ikke gjort meg noe å lese den igjen. Jeg valgte å inkludere denne boken ettersom både Harry Potter og The Hunger Games trolig er på mange andres lister. Ved å nevne dette fikk jeg de inn på min liste også, he he ;)

  Bokhyllene mine

  Det begynner å bli en stund siden jeg sist viste dere bokhyllen min og jeg vet at det er noen som ønsker å se den. Ettersom jeg har lest noen bøker siden sist, så har jeg faktisk måttet skaffe meg en ny bokhylle. Derfor tenkte jeg å vise noen bilder av bokhyllene der de utleste bøkene står. Det passer jo egentlig bra å gjøre dette nå med tanke på at det er et nytt år. Kanskje kan jeg sammenligne neste år? Her er forresten det forrige innlegget jeg gjorde av denne typen.

  Jeg organiserer bøkene mine alfabetisk etter etternavnet til forfatteren. Men som du kan se på bildet under, så står innbundne bøker i øverste hylle for seg selv. Siden jeg ikke har plass til flere der nå, så står noen også i mellomste hylle. Blant annet hvis boken tilhører en bokserie der jeg har forskjellige utgaver. Helt nederst ligger den lille bunken jeg har av norske bøker. Det er et litt innviklet, og kanskje rotete, system, men slik blir det med plassmangel...  På bildet nedenfor kan du se den nye bokhyllen min der jeg har de ferdigleste seriene stående. Du har kanskje lagt merke til at jeg ofte har flere kopier av samme bok? Dette er også tilfellet her. Jeg vil nemlig helst ha favorittbøkene mine i innbundet ettersom de vil bli lest flere ganger. En gang i blant kjøper jeg derfor noen på nytt og prøver å finne en annen løsning til de jeg har flere av.  Bøkene på bildet under fortjener sitt eget bilde. Det er helt utrolig at jeg ikke leste dem før i fjor!  Hvordan organiserer du dine bøker og hva synes du om denne typen innlegg?

  Oppsummering av bokåret 2011

  På lesefronten, så har 2011 vært et rekordår for meg. Jeg hadde som mål å lese hvert fall 50 bøker, men jeg klarte faktisk å runde 61. Det har med andre ord vært et fantastisk bokår.

  I dette innlegget vil jeg oppsummere de beste leseropplevelsene mine dette året. Her finner du forresten en liste over alle bøkene jeg har lest i år og linker til anmeldelsene mine.

  * Beste: enkeltstående titler
  Forbidden - Tabitha Suzuma
  Stolen - Lucy Christopher
  Jellicoe Road - Melina Marchetta
  Catching Jordan - Miranda Kenneally

  * Beste: start på bokserier
  Delirium - Lauren Oliver
  Divergent - Veronica Roth
  The Demon King - Cinda Williams Chima
  Blood Red Road - Moira Young
  Wither - Lauren DeStefano
  The Unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin
  Incarceron - Catherine Fisher
  Across the Universe - Beth Revis
  Hex Hall - Rachel Hawkins
  Anna and the French Kiss - Stephanie Perkins

  * Beste: oppfølgere
  The Lost Saint - Bree Despain
  Fire - Kristin Cashore
  Cayman Summer - Angela Morrison
  Silence - Becca Fitzpatrick
  The Exiled Queen - Cinda Williams Chima
  Rules of Attraction - Simone Elkeles
  It's Not Summer Without You - Jenny Han
  Gone - Lisa McMann

  * Beste: norske bok
  Lasarusfenomenet - Kjetil Johnsen

  * Beste: leseropplevelse generelt sett
  Alle bøkene om Harry Potter - J. K. Rowling

  Som dere sikkert skjønner, så er jeg ikke så flink til å korte ned. Alle bøkene på listen er naturligvis ikke like gode, men det er hvert fall noe i forskjellige sjangre.

  Hvilke bøker vil du si har gitt deg dine beste leseropplevelser i løpet av 2011?

  In my mailbox #6

  "In my mailbox" er en ukentlig post fra den amerikanske bokbloggeren The Story Siren.  Fra topp til bunn:
  * Between Shades of Gray - Ruta Sepetys
  * The Book Thief - Markus Zusak
  * Anna and the French Kiss - Stephanie Perkins
  * The Tales of Beedle the Bard - J. K. Rowling
  * Quidditch Through the Ages + Fantastic Beasts & Where to Find Them - J. K. Rowling
  * Forever (oppfølger) - Maggie Stiefvater

  Har du kjøpt noen nye bøker i det siste og har du lest noen av disse?

  Marias bokblogg er 2 år

  I dag er det altså to år siden jeg først begynte å blogge. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte å blogge ettersom jeg har fått så mye igjen for det. Bloggingen har åpnet utrolig mange dører for meg. Gjennom Marias bokblogg har jeg fått mange nye bekjentskap og jeg synes det er utrolig gøy å være en del av det norske bokbloggsamfunnet. I tillegg har jeg lært veldig masse. Men bloggen hadde jo ikke vært det den er uten de fantastiske leserne som tar seg tid til å lese og kommentere på innleggene jeg skriver. Det setter jeg stor pris på. Så takk for at du leser bloggen min!

  In my mailbox #5

  "In my mailbox" er en ukentlig post fra den amerikanske bokbloggeren The Story Siren.  Fra topp til bunn
  * Silence (oppfølger) - Becca Fitzpatrick
  * Bloodlines - Richelle Mead
  * The Unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin
  * Daughter of Smoke and Bone - Laini Taylor

  Har du kjøpt noen nye bøker i det siste?

  Intervju

  Jeg har dessverre ikke så mye tid til å blogge for tiden, men jeg tenkte jeg kunne dedikere et innlegg til å fortelle at jeg har blitt intervjuet. Mari fra Flukten fra virkeligheten har nemlig en fast intervju-serie på bloggen der man kan bli kjent med de norske bokbloggerne og jeg fikk spørsmål om å være med. Du kan lese intervjuet ved å følge denne linken.

  Ny vinner av giveawayen

  Ettersom jeg aldri fikk svar fra den egentlige vinneren av giveawayen, har jeg nå trukket en ny. Jeg ventet såpass lenge med å annonsere en ny vinner med tanke på at det har vært ferietid. Den nye vinneren er hvert fall Camilla Rose. Gratulerer! Jeg kommer til å sende deg en mail fortløpende og jeg sender bøkene i posten så snart jeg har fått hjemmeadressen din.

  In my mailbox #4

  "In my mailbox" er en ukentlig post fra den amerikanske bokbloggeren The Story Siren.

  Da en venninne lurte på om jeg ville kjøpe en bok for henne der jeg bestiller bøker, brukte jeg det som en unnskyldning til å kjøpe noen til meg selv i samme slengen. Så nå har det altså kommet tre nye bøker i boksamlingen min. Det ble ikke så mange denne gangen med tanke på at jeg egentlig har nok uleste bøker liggende, men dette er bøker som jeg har hatt lyst til å lese lenge. Jeg har faktisk fått begynt på den ene, "Stolen", og den er veldig bra så langt.  Fra topp til bunn
  * Stolen - Lucy Christopher
  * Forbidden - Tabitha Suzuma
  * Love Story - Jennifer Echols

  Har du kjøpt noen nye bøker i det siste?

  In my mailbox #3

  "In my mailbox" er en ukentlig post fra den amerikanske bokbloggeren The Story Siren.  Fra topp til bunn
  * Going Too Far - Jennifer Echols
  * Jellicoe Road - Melina Marchetta
  * Looking for Alaska - John Green
  * Eon - Alison Goodman
  * The Unidentified - Rae Mariz
  * Blood Red Road - Moira Young
  * The Demon King - Cinda Williams Chima
  * Pegasus - Robin McKinley
  * The Host - Stephenie Meyer

  Har du lest noen av disse bøkene?

  Vinneren av giveawayen

  Da har jeg altså trukket vinneren av giveawayen. Tusen takk til alle dere som har deltatt. Denne gangen ble vinneren Sissel. Gratulerer til deg! Jeg kommer til å sende deg en mail fortløpende og sender bøkene i posten så snart jeg har fått hjemmeadressen din.

  Giveaway

  Jeg ryddet litt i bokhyllene mine her om dagen og fant noe som kanskje er av interesse her på bloggen. Jeg har nemlig noen bøker som jeg har to utgaver av. I den anledning tenkte jeg å holde en liten giveaway. Det er en stund siden sist.

  En heldig vinner vil få tilsendt alle bøkene som er avbildet under. Jeg ser helst at vinneren tar imot alle bøkene. Det er ikke et fryktelig spennende utvalg, men forhåpentligvis faller bøkene i smak hos noen. Det skal være noe for alle; fantasy, historisk fiksjon og klassikere. Alle bøkene er uleste og i pocketformat.

  * Captivate (oppfølger) - Carrie Jones
  * The Other Queen (oppfølger) - Philippa Gregory
  * Jane Eyre - Charlotte Brontë
  * Pride and Prejudice - Jane Austen
  Du deltar ved å legge igjen en kommentar i feltet under. Det er altså ingen obligatoriske regler for å delta. Når du kommenterer på dette innlegget må du huske å legge igjen emailen/bloggadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner. Jeg setter ingen tidsfrist for å delta, men jeg vurderer heller selv når det passer seg å trekke en vinner (trekker på den gammeldagse måten).

  P. S., jeg står ikke ansvarlig dersom bøkene eventuelt forsvinner i posten.

  In my mailbox #2

  "In my mailbox" er en ukentlig post fra den amerikanske bokbloggeren The Story Siren.

  Da var det nye bøker igjen, da. Det ble litt flere denne gangen, men jeg unnskylder det med at hele ni av elleve er oppfølgere.  "Divergent" av Veronica Roth og "Unearthly" av Cynthia Hand er begge starten på helt nye serier. Jeg gleder meg spesielt til å lese "Divergent" ettersom den har blitt svært positivt omtalt.
  

  Alle bøkene over er oppfølgere i serier som jeg allerede har begynt på. Mens "We'll Always Have Summer" av Jenny Han og "Rules of Attraction" av Simone Elkeles er fortsettelser på to av de beste romansene jeg vet om, så er "Desires of the Dead" av Kimberly Derting og "Sapphique" av Catherine Fisher gode science fiction/fantasy bøker.
  

  Disse er også oppfølgere. Gleder meg nok mest til å lese "Outside In" ettersom Maria V. Snyder er min favorittforfatter.

  Fra topp til bunn:
  * Wild - Aprilynne Pike
  * Secrets and Shadows - Shannon Delany
  * Where She Went - Gayle Forman
  * Outside In - Maria V. Snyder
  * Evercrossed - Elizabeth Chandler

  In my mailbox #1

  "In my mailbox" er en ukentlig post fra den amerikanske bokbloggeren The Story Siren.

  Jeg har endelig fått kjøpt meg noen nye bøker. I år har jeg faktisk klart å begrense bokinnkjøpet litt ettersom jeg har så mange uleste bøker fra før. Det har vært vanskelig, spesielt siden det kommer nye bøker hele tiden, men det er også deilig å få unnagjort litt av TBR-pilen. Jeg prøver fortsatt å begrense mengden på bøker jeg kjøper, derfor er bøkene under noen av de jeg har gledet meg mest til å lese i år og noen av de som får best, og mest, positiv omtale.
  Fra topp til bunn:
  * Fire (companion novel) - Kristin Cashore
  * Wither - Lauren DeStefano
  * Delirium - Lauren Oliver
  * Across the Universe - Beth Revis
  * City of Fallen Angels (oppfølger) - Cassandra Clare

  Bøker å se frem til i 2011!

  Siden det er nyttårsaften i dag, så har jeg som i fjor forberedt en liten liste med noen av de bøkene som har sin utgivelsesdato i 2011. Dessverre har mange bøker verken fått tittel eller omslag ennå, men her er hvert fall noen lovende bøker. Trykk på bildet for å gjøre det større.
  Oppfølgere

  Godt nytt år! Måtte 2011 bli et like bra bokår som 2010 har vært!

  Oppsummering av bokåret 2010

  Dette året har vært et helt fantastisk bokår for meg. I og med at jeg også er en student, så er jeg stolt over å kunne si at jeg har lest over 50 bøker. Til tross for at 2009 var året jeg virkelig "oppdaget" bøkenes verden, så var det ikke før det siste halvåret at jeg utvidet horisonten min bort fra Twilight-universet. Derfor er 2010 det første året jeg har lest året rundt. I dette innlegget vil jeg oppsummere de beste leseropplevelsene jeg har hatt i år. Og selv om jeg innleder hver kategori med "Årets beste...", så vil det ikke nødvendigvis bety at bøkene ble utgitt i 2010.

  Årets beste bokserier (her har jeg hatt muligheten til å lese hele serien i løpet av året)

  The Study Series av Maria V. Snyder


  Vampire Academy av Richelle Mead  The Glass Series av Maria V. Snyder (oppfølgingsserie)


  Årets beste romaner (majoriteten er debutromaner som også er starten på en bokserie)  Årets beste oppfølgere

  Hvilke bøker vil du si er dine beste leseropplevelser dette året?

  Lille lillejulaften

  Tenk at det nå bare er to dager til julaften, dere. Som en siste oppdatering før den store dagen, så tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har tenkt å kose meg med i juletiden. Jeg pleier nemlig ikke å feire julen hjemme så da må jeg alltid velge med meg noen bøker på forhånd, noe som er et luksusproblem hver gang. Men denne gangen ble det altså disse bøkene jeg valgte å ta med meg. Det er litt mange, men jeg må da ha noen valgmuligheter.  De to bøkene nedenfor synes jeg fortjener sitt eget bilde, for "Vampire Academy" serien er en av mine absolutt favoritter. Jeg har ventet siden mai for å lese de to siste bøkene i serien, noe som ikke er så lenge ettersom mange har ventet et år mellom hver utgivelse, men nå er de endelig her. Egentlig skulle jeg ha ventet til pocketversjonen kommer ut, men det er ikke så enkelt... Jeg har planer om å kjøpe alle i innbunden likevel, så hvorfor ikke bare begynne nå? Disse bøkene vil nemlig bli lest flere ganger, det er det ikke tvil om engang. Serien som jeg synes er en av de beste som omhandler vampyrer, anbefales på det sterkeste.  Hvilke bøker har du tenkt å lese i julen? Har du eventuelt lest noen av disse bøkene?

  Ellers vil jeg bare ønske dere alle en riktig god jul!

  Bokhyllen min

  Det blir dessverre litt lite blogging for tiden ettersom vi har veldig mye å gjøre på skolen akkurat nå. Jeg har faktisk ikke en ferdiglest bok å anmelde ettersom jeg bare får lest et til to kapittel på sengen hver kveld, hvis jeg er heldig. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen bilder av bokhyllen min, eller en av de (der de ferdigleste bøkene står).

  Det er litt vanskelig å ta bilde av denne bokhyllen siden den står rett ved siden av sengen min, men dette er de beste bildene jeg fikk.

  Hva synes du om denne typen innlegg?

  Award

  Jeg sier tusen takk til Bokelskerinnen som har tildelt meg en award. Hun er forresten bloggeren bak to av mine favorittblogger ettersom hun blogger både på norsk og engelsk. Det er garantert at du finner informasjon om bøker for enhver smak på bloggene hennes.  Regler:
  1. Takk den du har mottatt prisen fra.
  2. Kopier prismerket til bloggen din.
  3. Fortell hvilke tre forfattere du regner blant dine favoritter, og nevn en yndlingsbok per forfatter.
  4. Send prisen videre til fem mottakere som du føler fortjener den.

  Mitt bidrag:
  * Maria V. Snyder er virkelig heltinnen min ettersom hun skaper fantasiverdener som ingen andre. Jeg har lest alle de syv romanene hennes, men jeg må nok si at "Poison Study" er en av favorittene mine siden det er boken som introduserte meg for en uforglemmelig verden.

  * Richelle Mead fortjener denne plassen rett og slett fordi hun har skapt en av de beste vampyrhistoriene innen litteratur, noe som ikke akkurat er enkelt disse dager. "Vampire Academy" er starten på en fantastisk leseropplevelse og den anbefales på det sterkeste.

  * Caragh M. O'Brien imponerte meg så mye med debutromanen "Birthmarked", som er en flott tilføyelse til dystopian science fiction sjangeren, at hun nå er på listen over favorittforfattere.

  Fem mottakere som fortjener prisen:
  Bokverden
  Elise
  Ingvild
  Marlene
  Phantomhiveleseren

  Selvsagt svarer du bare om du har lyst :)

  TBR Pile (innbundne bøker)

  Egentlig er jeg ikke en fan av innbundne bøker ettersom jeg liker at omslaget er trykt på selve boken. I tillegg er de jo så mye dyrere. Men noen ganger klarer jeg rett og slett ikke å vente til pocketversjonen kommer ut, spesielt hvis omslaget er så fint som i noen av tilfellene under.  Fra topp til bunn:
  - Everlasting av Angie Frazier
  - Hex Hall av Rachel Hawkins
  - Halo av Alexandra Adornetto
  - Incarceron av Catherine Fisher
  - Clockwork Angel av Cassandra Clare
  - Nightshade av Andrea Cremer

  Hva synes du om innbundne bøker?

  Marias bokblogg er 1 år

  De fleste forbinder 31. oktober med Halloween, men det er også datoen da jeg startet Marias bokblogg. I dag er det altså et år siden jeg begynte å blogge og det er helt utrolig hvor fort tiden har gått. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte å blogge ettersom jeg har fått så mye igjen for det. Det er nesten litt flaut å se tilbake på de eldste anmeldelsene mine, men de viser jo også hvor mye jeg har lært om bøker generelt og rettskriving. Selvsagt har jeg mye igjen å lære om blogging, og jeg har mange planer, men jeg gjør fremskritt. I tillegg har jeg fått kontakt med mange andre bokbloggere - i widgeten på høyre side er det linker til mange av de fantastiske bokbloggene jeg leser. Forresten, tusen takk til de som leser og kommenterer på innleggene mine, det er utrolig motiverende å vite at det er bokelskere som leser bloggen min og tar imot boktipsene mine. Som en avslutning så lurer jeg på om det er noe dere ønsker å se mer eller mindre av her på bloggen? For øyeblikket er bloggen veldig rotete, men som sagt har jeg mange planer.

  TBR Pile (oppfølgere)

  Som mange sikkert har skjønt, så leser jeg som oftest bokserier. Det er som regel et år å vente mellom hver utgivelse, så da er det klart at man må ha noe å lese på i mellomtiden. Men i det siste har det komt mange bøker, der i blant oppfølgere, noe som har ført til at jeg har 12 uleste oppfølgere stående i min bokhylle akkurat nå.  Fra topp til bunn:
  - "Rebel" av R. J. Anderson (bok nr. 2)
  - "Guardian of the Gate" av Michelle Zink (bok nr. 2)
  - "Torment" av Lauren Kate (bok nr. 2)
  - "Shadowland" av Alyson Noël (bok nr. 3)
  - "Return to Paradise" av Simone Elkeles (bok nr. 2)
  - "My Soul to Keep" av Rachel Vincent (bok nr. 3)
  - "The Iron Daughter" av Julie Kagawa (bok nr. 2)
  - "Mockingjay" av Suzanne Collins (bok nr. 3)
  - "Spy Glass" av Maria V. Snyder (bok nr. 3)
  - "Unraveled" av Gena Showalter (bok nr. 2)
  - "Darklight" av Lesley Livingston (bok nr. 2)
  - "It's Not Summer Without You" av Jenny Han (bok nr. 2)

  Nå er problemet bare å finne ut hvilken av disse seriene jeg skal fortsette på først... Har du mange uleste bøker stående i bokhyllen din?

  Vinneren av konkurransen

  Først og fremst så vil jeg bare si tusen takk til alle dere som har deltatt i konkurransen! Denne gangen ble vinneren Christine fra Christine leser. Gratulerer! Du er nå den heldige eier av "Poison Study" av Maria V. Snyder. Jeg kommer til å sende boken i posten til deg så snart jeg får adressen din. For dere andre, fortvil ikke, jeg kommer definitivt til å holde flere konkurranser her på bloggen.

  Minner om konkurransen...

  Det er ikke sikkert alle har fått med seg at jeg holder min første konkurranse her på bloggen, men du har fortsatt en sjanse til å delta. Konkurransen ender nemlig ikke før i morgen den 8. august klokken 23:59.

  Premien er "Poison Study" av Maria V. Snyder. Trykk her for å komme til konkurransen.

  Konkurranse

  Da er tiden kommet for at jeg skal holde min første konkurranse her på Marias bokblogg. Ettersom jeg har en ekstra kopi av en av mine favorittbøker, nemlig "Poison Study" av Maria V. Snyder, blir den premien denne gangen. "Poison Study" er den første boken i en bokserie på tre, etterfulgt av "Magic Study" og "Fire Study". Minner om at boken er fint brukt. Dersom du er usikker på om dette er en bok for deg, så kan du lese anmeldelsen min her (anmeldelsen er på engelsk siden den er skrevet på min engelske bokblogg).  Sammendrag
  About to be executed for murder, Yelena is offered a reprieve. She'll eat the best meals, have rooms in the palace, and risk assassination by anyone trying to kill the Commander of Ixia. And so Yelena chooses to become a food taster. But the chief of security, leaving nothing to chance, deliberately feeds her Butterfly's Dust, and only by appearing for her daily antidote will she delay an agonizing death from the poison. As Yelena tries to escape her dilemma, disasters keep mounting. Rebels plot to seize Ixia and she develops magical powers she can't control. Her life's at stake again and choices must be made. But this time the outcomes aren't so clear!
  - Hentet fra hjemmesiden til forfatteren

  Regler for å delta
  Obligatorisk
  For å være med i denne konkurransen må du spre ordet videre til en annen bokinteressert person over internett. Husk at du må legge igjen en link i kommentarfeltet under slik at jeg kan sjekke at du har gjort det. Du kan for eksempel skrive en kommentar på noen andre sin blogg, skrive et innlegg på din blogg eller noe annet, så lenge jeg kan sjekke det ved hjelp av en link. Dette er obligatorisk og alle deltakere må gjøre dette, og husk, personen må være bokinteressert.

  Frivillig
  Jeg skal gjøre trekningen på den gammeldagse måten ved å legge alle navnene i en skål eller noe lignende, men for å gjøre det hele litt mer interessant har jeg laget en frivillig del av konkurransen. Du kan nemlig få navnet ditt lagt opp i skålen en ekstra gang til flere av "stjernene" nedenfor du utfører. Altså, utfører du to av "stjernene" får du navnet ditt lagt opp i to ekstra ganger, det blir tre til sammen med den obligatoriske delen.

  * Du kan følge meg på Bloglovin' (dette kan jeg ikke sjekke, men jeg velger å stole på leserene mine) - http://www.bloglovin.com/blog/1446478/maria1993

  * Du kan bli venn med meg på Goodreads - http://www.goodreads.com/user/show/3806865

  * Du kan følge meg på Bokelskere - http://bokelskere.no/Mariaah93

  * Du kan følge min engelske blogg - www.mariathebookworm.blogspot.com

  Du deltar ved å legge igjen en kommentar under som må inneholde en link til den obligatoriske delen av konkurransen og eventuelt brukernavnene dine på de andre sidene slik at jeg kan sjekke hvem det er som følger meg. Du må selvsagt legge igjen email adressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner også; dette gjør du i feltet der du legger igjen en kommentar (emailen blir ikke publisert), og bloggadressen din om du ønsker det. Alt skal være i samme kommentar på dette innlegget. Konkurransen er åpen til klokken 23:59 den 8. august og jeg kommer til å trekke vinneren kort tid etter det. Lykke til!

  Bok tag

  Elise fra Blog by Elise har akkurat startet noe hun kaller "Bok tag" på bloggen sin. Det går ut på at hun svarer på ulike bok-relaterte spørsmål før hun deretter tagger tre personer som skal gjøre det samme.

  Hvilken bok leser du akkurat nå?
  Akkurat nå leser jeg "Birthmarked" av Caragh O'Brien, en bok jeg har hørt mye bra om.  Hvor liker du best å lese?
  Det blir som oftest hjemme jeg leser, men så lenge jeg har tid og stillhet kan jeg lese hvor som helst.

  Hvilken bok skulle du ønske kunne blitt filmatisert?
  Det er ikke lenge siden jeg fikk høre at filmrettene til "Vampire Academy" av Richelle Mead har blitt kjøpt opp, og selv om dette ikke nødvendigvis betyr at det blir noen film, så er jeg spent likevel. Det samme gjelder filmrettene til "Wake" av Lisa McMann.

  Hva er favorittboken din?
  Jeg har fem bokserier som er mine klare favoritter; "The Twilight Saga" av Stephenie Meyer, "The Mortal Instruments" av Cassandra Clare, "The Hunger Games" av Suzanne Collins, "The Study Series" av Maria V. Snyder og "Vampire Academy" av Richelle Mead.

  Er det noen bøker du ser frem til å lese de neste månedene? Hvilke?
  Det er mange, men for å nevne noen:
  * "Storm Glass" av Maria V. Snyder.
  * "13 to Life" av Shannon Delany.
  * "Rampant" av Diana Peterfreund.

  Hva syns du er den fineste forsiden på en bok?
  Jeg må nok si "Sea Change" av Aimee Friedman. Omslaget, med alle de nydelige fargene, passer perfekt til historien og man ser at det er kjemi mellom modellene. Intenst!  Jeg tagger:
  Cathrine,
  Pia,
  Silje

  Kjendisforfattere

  Da Lauren Conrad, tidligere stjerne i The Hills, annonserte at hun skulle gi ut en bok, var det ingen som trodde at hun skulle legge forfatter til på listen av utførelser. Nå vet de fleste at hun er forfatter av en trilogi.
  1: L. A. Candy
  2: Sweet Little Lies
  3: Sugar and Spice (kommer i slutten av året).  "L. A. Candy" sammendrag:
  Los Angeles is all about the sweet life: hot clubs, cute guys, designer . . . everything. Nineteen-year-old Jane Roberts can't wait to start living it up. She may be in L.A. for an internship, but Jane plans to play as hard as she works, and has enlisted her BFF Scarlett to join in the fun.

  When Jane and Scarlett are approached by a producer who wants them to be on his new series, a "reality version of Sex and the City," they can hardly believe their luck. Their own show? Yes, please!

  Soon Jane is TV's hottest star. Fame brings more than she ever imagined possible for a girl from Santa Barbara free designer clothes, the choicest tables at the most exclusive clubs, invites to Hollywood premieres and she's lapping up the VIP treatment with her eclectic entourage of new pals. But those same friends who are always up for a wild night are also out for a piece of Jane's spotlight.

  In a city filled with people chasing after their dreams, it's not long before Jane wakes up to the reality that everyone wants something from her, and nothing is what it seems to be.  Til tross for at dette er blitt en gammel nyhet nå, så tror jeg ikke mange har fått den med seg; Hilary Duff, sanger og skuespiller, skriver en bokserie. Den første boken i serien, "Elixir", kommer ut i oktober.  "Elixir" sammendrag:
  Clea Raymond has felt the glare of the spotlight her entire life. The daughter of a renowned surgeon and a prominent Washington DC politician, she has grown to be a talented photojournalist who takes refuge in a career that allows her to travel to the most exotic parts of the world. But after Clea's father disappears while on a humanitarian mission, Clea's photos begin to feature eerie, shadowy images of a strange and beautiful man she has never seen before.

  When fate brings Clea and this man together, she is stunned by the immediate and powerful connection she feels with him. As they grow closer, they are drawn deep into the mystery behind her father's disappearance, and they discover the centuries old truth behind their intense bond. Torn by a dangerous love triangle and haunted by a powerful secret that holds their fates, together they race against time to unravel their pasts in order to save their lives and their futures.  Hva synes du om kjendisforfattere?
  Har du eller kommer du til å lese bøkene?

  Anbefaling av nettsider

  For litt siden skaffet jeg meg en bruker på Goodreads. Det er en nettside for bokinteresserte som gjør det enklere å finne nye bøker og komme i kontakt med andre; både bokinteresserte og forfattere. I tillegg finnes det mange andre tilleggsfunksjoner. Bli venn med meg her - "http://www.goodreads.com/user/show/3806865".

  Jeg har også skaffet meg en bruker på den norske versjonen av Goodreads, Bokelskere. Nettsidene er ganske like, men selvfølgelig har hver side noe den andre ikke har. Du finner meg der under brukernavnet "Mariaah93".  Personlig synes jeg disse nettsidene er underholdende og jeg anbefaler deg å lage deg en bruker :)

  Bøker å se frem til i 2010!

  Siden det er nyttårsaften i dag så har jeg tatt meg tid til å lage en liten liste med noen av de bøkene som kommer i løpet av 2010. Dessverre er ikke alle de bøkene jeg venter på komt hverken titler eller omslag til, men her er hvertfall noen --->
  Måtte 2010 bli et like bra bokår som 2009 har vært!

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits