• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Fem år

  I dag fyller bokbloggen hele fem år. Rart..

  Dessverre har jeg lenge vurdert å slutte å blogge ettersom jeg har mistet leselysten og følgende bloggleden. Dette er selvfølgelig noe jeg synes er veldig, veldig trist. De fleste av dere vet jo fra før at jeg ikke akkurat er den mest aktive bloggeren, men nå har jeg gått fra å lese opp mot 60 bøker i året til og så vidt klare 10. Men i stedet for å legge ned/avslutte bloggen, håper jeg heller at dere kan ta i bruk arkivene til jeg er tilbake. Og jeg fyller jo stadig på med boktrailere, haha. Jeg krysser fingrene for at lesegleden snart kommer tilbake. I mellomtiden vil jeg takke alle som fortsatt følger meg og er tålmodige.

  Hilsen Maria

  13 kommentarer

  Maria

  31.10.2014 kl.18:16

  Jeg kjente på den manglende leselysten i fjor, og det var ikke noe gøy. Jeg har alltid elsket å lese, og det var rett og slett veldig merkelig å ikke ha det samme forholdet til bøker som jeg hadde hatt tidligere. Min erfaring er at man ikke bør prøve å "tvinge" leselysten tilbake, men heller ta en pause og se hva som skjer. Kanskje bruke tiden på noe helt annet, eventuelt begynne med noe man aldri har prøvd før :) Det å miste leselysten i perider er dessuten ikke uvanlig, jeg har hørt om flere som har slitt med det samme. Som regel har det gått over av seg selv!

  Cathrine

  31.10.2014 kl.20:00

  Tiden har gått så fort! Lykke til videre :)

  Marias bokblogg

  01.11.2014 kl.15:59

  Maria: Tusen takk for veldig fin kommentar :) Jeg kjenner meg igjen i det du sier. En stund prøvde jeg å "tvinge" leselysten tilbake, men nå har jeg akseptert at jeg bare må ta en pause. Det er selvfølgelig kjipt når jeg ser alle andre som leser kjempemasse. Men men :)

  Marias bokblogg

  01.11.2014 kl.15:59

  Cathrine: Tusen takk :)

  Karianne

  01.11.2014 kl.16:24

  <3 lykke til videre ❤️

  Marias bokblogg

  01.11.2014 kl.18:23

  Karianne: Takk :)

  Elin

  02.11.2014 kl.14:34

  Gratulerer og lykke til videre, håper du får lysten tilbake - både med å lese bøker og blogge :)

  Marias bokblogg

  03.11.2014 kl.10:31

  Elin: Tusen takk :)

  Sophia

  06.11.2014 kl.16:27

  Gratulerer♥♥ Håper du får leselysten tilbake snart. Har lest mange av bøkene du anmelder og likt dem. Det beviser bare at jeg liker smaken din, og at jeg stoler på den. Lykke til♡

  Marias bokblogg

  07.11.2014 kl.09:09

  Sophia: Tusen takk. Det var gøy å høre :D
  Hei Maria, Jeg håper alt står bra til, og at kanskje i det minste noe av leselysten har kommet tilbake, selv om kanskje ikke lysten til å blogge er tilstede. Fortsatt god sommer, vi har jo noen dager igjen i august som kan bli flotte.

  Marias bokblogg

  04.09.2015 kl.01:40

  Mari - Flukten fra virkeligheten: Hei Mari! Beklager sent svar. Utrolig kjekt å høre fra deg. Jeg har akkurat lest ferdig en bok, den første på veldig lenge. Og det var faktisk gøy. Håper det varer. Var etter at jeg så kommentaren din at jeg prøvde å fortsette på Snyder-boken jeg hadde begynt på for lenge siden. Jeg visste ikke hva jeg skulle skrive til deg da jeg først så kommentaren. Men kanskje du bidro til at jeg prøvde meg på boken min igjen, var hvert fall noe som gjorde at jeg bestemte meg for å prøve. Takk. Jeg var lenge veldig redd for at det ikke skulle gå igjen, tror det stoppet meg fra å prøve. Tenkte at hvis jeg ikke klarte å lese like mye som før, så var det ikke godt nok... Akkurat nå skal jeg bare nyte at jeg får lest litt, prøve å lese det jeg har mest lyst til osv. for å hindre at lysten forsvinner igjen. Så blogging vil jeg vente litt med :) Men igjen, veldig kjekt at du skrev en kommentar. Det var veldig fint!
  Så hyggelig å se at du titter innom bloggen av og til likevel, Maria. Les det som trigger leselysten, legg bort bøker du kjenner ikke inspirerer til lesing. Det er lov. For min del så dør ofte leselysten i perioder hvis jeg tvinger meg igjennom en bok som jeg ikke må lese. Det finnes for mange bøker til å kaste bort tiden på de som ikke gir deg noe. Pliktlesing får være forbehold studier ;)

  Skriv en ny kommentar

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits