• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse-onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Det er veldig lenge siden jeg begynte på denne serien (i 2009 leste jeg de to første bøkene på engelsk), men jeg er fortsatt ikke ferdig med den. Det er vel seks bøker totalt i serien. Jeg tror kanskje at jeg tok noen års pause fra disse bøkene fordi jeg ble litt skuffet av bok nummer to, men jeg kommer til å fullføre serien en gang (det er noe jeg prøver på med alle serier jeg begynner på). Kanskje det er på tide å gjøre det snart? Uansett tror jeg dette er gode bøker å lese nå i sommervarmen, og bøkene er tilgjengelige på norsk også for de som vil ha det. Ever - for alltid er første bok i serien.  Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin.

  Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste. Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem hun egentlig er - eller hva det er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i ham.
  - Kagge Forlag

  Ingen kommentarer

  Ingvild

  25.06.2014 kl.16:13

  BLÆH. Unnskyld språket men den serien der har jeg SÅ lite til overs for. Gadd ikke å lese mer etter å ha klart å tvinge meg gjennom bok 1,2 og halvparten av treeren. Så..heheh

  Men fortsett å skriv om oversatt litteratur!!! :-D

  Skriv en ny kommentar

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits