• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse-onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Denne boken gleder jeg meg veldig til å lese. Jeg har hørt så utrolig mye bra om den, og den er right up my alley sjangermessig. Hva er vel bedre enn en blanding av sci-fi og dystopi? Slenger man på en dose romantikk i tillegg, så har man den perfekte romanen, spør du meg. Slik jeg har forstått det handler Den 5. bølgen om romvesner. Spennende! Og det passer faktisk perfekt at jeg skriver om den i dag ettersom den norske versjonen kommer ut i dag. Så da er den tilgjengelig for alle som ønsker å lese den på norsk.  Etter den 1. bølgen er det bare mørke igjen. Etter den 2., unnslipper bare de heldige. Og etter den 3. er det bare de uheldige som slipper unna. Etter den 4. bølgen er det bare én regel som gjelder: ikke stol på noen.

  Nå er den 5. bølgen i emning, og på en øde motorvei flykter Cassie fra Dem. Vesenene som bare ser menneskelige ut, og som streifer omkring i utkanten av byene og dreper alle de ser. De som har spredt de siste overlevende på Jorden for alle vinder. For å holde seg i live, må man være alene, tenker Cassie, men det er før hun møter Evan Walker. Den forførende og mystiske Evan Walker er kanskje Cassies eneste håp om å redde broren - og kanskje til og med seg selv. Men Cassie blir nødt til å velge: mellom tillit og fortvilelse, mellom trass og tiltro, mellom liv og død. Mellom å gi opp og konfrontere.
  - Gyldendal

  2 kommentarer

  Elin

  02.04.2014 kl.13:04

  Høres spennende ut, men tror ikke helt det er min sjanger.

  Thea

  02.04.2014 kl.17:16

  Denne må jeg lese :)

  siribokoholiker

  02.04.2014 kl.20:38

  Denne har jeg hørt en god del om, og jeg har ekstremt lyst til å lese den :D Så regner med jeg kommer til å låne den fra biblioteket eller noe slikt, tihi

  - Siri

  Skriv en ny kommentar

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits