• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse-onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Først må jeg bare få si at jeg synes forlaget Schibsted er veldig flinke til å få tak i rettighetene til å oversette mange av de virkelig gode ungdomsbøkene. De har oversatt mange av mine engelske favoritter til norsk. Men denne boken her har jeg fortsatt ikke fått lest. Den står i bokhyllen min, og jeg har hørt veldig mye bra om serien, men jeg har bare ikke kommet så langt. Håper på å få gjort det snart. Kanskje i 2014. Det er hvert fall bra for de som leser norske bøker at denne er kommet ut på norsk. Dette er altså onsdagens boktips fra meg.  Et øyeblikk. Alle er borte. Forsvunnet.

  Alle over 15 år forsvinner. Ingen voksne. Ingen lærere, ingen politimenn, ingen leger, ingen foreldre. Mobiltelefoner virker ikke. Internett og tv har gått i svart. Det er ikke mulig å få hjelp. Heller ingen mulighet til å finne ut hva som egentlig har skjedd...

  Sult truer. Bøller tar styringen. En skummel skapning lurer rundt. Dyr forandrer seg. Tenåringene selv forandrer seg, utvikler nye sider - noen får uforståelig, farlig, dødelig makt - som vokser seg større og større hver dag.

  Det er en skremmende ny verden. Man må velge side, en kamp er under oppseiling. Vestkant mot østkant. Mektige bøller mot de svake. Og tiden er i ferd med å renne ut: På din egen femtenårsdag forsvinner du, akkurat som alle andre.
  - Schibsted

  Ingen kommentarer

  Elin

  18.12.2013 kl.15:13

  Jeg har lest denne på norsk, har de to første bøkene på norsk. Leser egentlig bøker mest på engelsk, men var billig salg en gang og da kjøpte jeg meg de to :) Ha en fortsatt fin søndag :)

  Skriv en ny kommentar

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits