• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Endelig er denne boken kommet på norsk, det er noe jeg har ventet på. Schibsted forlag har virkelig gjort et kupp med denne historien, for jeg og mange andre lesere ble helt fortryllet da den kom ut på engelsk. Nå har jeg lest de to første bøkene i trilogien, og det blir bare bedre og bedre. Jeg klarer nesten ikke vente til den tredje, og siste, boken i serien blir publisert. Ikke bare det, men det kommer også en film basert på romanen. Uansett om du leser på engelsk eller norsk, så burde du definitivt skaffe deg et eksemplar av denne boken. Jeg har ingenting å utsette på den.  Dette er historien om Beatrice Rice, kalt Tris, som lever i et fremtidig Chicago. Samfunnet er delt inn i ulike grupper som dyrker frem ulike idealer. På 16-årsdagen må alle gjennom en test for å finne sin gruppe. Testen viser deg hvilken gruppe du er mest egnet til, men du må selv velge.

  For Tris blir denne avgjørelsen svært vanskelig, og etter hvert skjønner hun at hun er fanget i et farlig spill hvor mangel på kontroll og uærlighet hersker. Spillet blir stadig farligere idet makthaverne skjønner hvem Tris egentlig er...
  - Schibsted forlag

  2 kommentarer

  Radiobiler

  02.06.2013 kl.13:39

  Liker bloggen din :) Fint at Divergent kommer på norsk for de som ikke leser engelsk :), men foretrekker engelsk egentlig. Gleder meg sykt mye til Allegiant kommer.

  Marias bokblogg

  02.06.2013 kl.14:09

  Radiobiler: tusen takk :) foretrekker å lese på engelsk selv. Og gleder meg veldig til siste bok :D

  Skriv en ny kommentar

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits