• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Stolen, som den heter på engelsk, er en av de mest unike bøkene jeg noen gang har lest. Derfor ble jeg utrolig glad når jeg fant ut at den er kommet på norsk også. Hvis du lurer på hvorfor du burde lese den, så kan du lese anmeldelsen min her.  Hun er 16 år og blir stjålet på en flyplass. Hun er på ferie med familien. Han tar kontakt med henne på flyplassen i Bangkok og spør om han kan få spandere noe å drikke. Det er akkurat som om hun har sett ham før, men hun klarer ikke å plassere ham. Han heller noe i drikken hennes. Viljeløst, som i en døs, blir hun tatt med til Australia. Der ute i den australske ørken har han planlagt og tilrettelagt alt for at de to skal bo sammen. Det er bare henne han vil ha. Og han har villet ha henne siden han så henne i England for mange, mange år siden. Han tenker at bare hun får tid på seg, vil hun elske ham. Og det merkelige er at hun blir glad i ham også - etter en stund.
  - Cappelen Damm

  2 kommentarer

  ~MoonStar~

  26.12.2012 kl.21:34

  Denne høres ganske spennende ut.. Fikk jeg lyst til og lese.. Takk for tipset.. Denne skal jeg holde øynen åpne for :)

  Aurora Alette

  30.01.2013 kl.16:05

  Det høres ut til å være en utrolig fin, spennende bok! Denne vil jeg lese - så snart jeg kommer over den :)

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits