• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Onsdagens oversatte bok er en jeg har hørt utrolig mye bra om. På norsk heter den
  Våk over meg og den er skrevet av Amy Plum. Når det gjelder omslaget, så tror jeg det er første gang jeg har sett et norskt omslag som faktisk kan måle seg med det engelske. Kanskje det til og med er finere? Uansett skal dette være en bra bok.  Da Kate Merciers foreldre dør, må hun forlate livet i New York for å bo hos besteforeldrene i Paris. Der møter hun Vincent.

  Han er mystisk og sjarmerende, og smilene hans smelter nesten isen rundt hjertet hennes. Men etter som de blir bedre kjent, oppdager hun at han er en revenant - en gjenganger, hvis skjebne er å ofre seg selv, om og om igjen, for å redde andres liv. Det går raskt opp for Kate at dersom hun velger å følge hjertet, vil hun aldri mer være trygg.
  - Cappelen Damm

  Én kommentar

  Elin

  08.08.2012 kl.21:48

  Jeg leser som regel de fleste bøker på engelsk, men fint å lese bøker på norsk også av og til. Håper denne dukker opp på biblioteket snart, for denne har jeg lyst til å lese:)

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits