• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Touch of Power - Maria V. Snyder

  Laying hands upon the injured and dying, Avry of Kazan absorbs their wounds and diseases into herself. But rather than being honored for her skills, she is hunted. Healers like Avry are accused of spreading the plague that has decimated the Fifteen Realms, leaving the survivors in a state of chaos.

  Stressed and tired from hiding, Avry is abducted by a band of rogues who, shockingly, value her gift above the golden bounty offered for her capture. Their leader, an enigmatic captor-protector with powers of his own, is unequivocal in his demands: Avry must heal a plague-stricken prince - leader of a campaign against her people. As they traverse the daunting Nine Mountains, beset by mercenaries and magical dangers, Avry must decide who is worth healing and what is worth dying for. Because the price of peace may well be her life...
  - Hentet fra Goodreads  Hun har gjort det igjen. Ikke at jeg er overrasket. Det er tross alt Maria V. Snyder jeg snakker om. Jeg burde kanskje advare dere om at dette blir en fan-girl-preget anmeldelse. Snyder er nemlig min favorittforfatter.

  Jeg har hatt det veldig travelt i det siste og har dermed ikke hatt tid eller ork til å lese. Men så snart jeg tok frem Snyders nyeste utgivelse, så var leselysten på topp igjen. Hvis du fortsatt ikke har fått lest noen av bøkene hennes, så kan du forvente deg en action packed historie/pageturner, karakterer du aldri får nok av, en uforglemmelig romanse og en helt fantastisk verden. Alt i samme bok selvfølgelig. Siden jeg hittil har lest åtte av Snyders ni romaner, så er jeg ganske vandt med skrivestilen hennes. Selv om noen element derfor blir litt forutsigbare, så elsker jeg likevel det faktumet at jeg kan si: "Ja, dette er virkelig en bok av Maria V. Snyder.". Det er riktignok mange fellestrekk og likheter ved de forskjellige seriene hennes, men hver serie er likevel en helt ny og særpreget verden. De er detaljerte og det gjør dem komplekse og unike. Jeg beundrer Snyders evne til å skape disse verdenene. Dette er nemlig verdener som jeg elsker å "leve" i og de åpner opp for mange fremtidige bøker. Personlig hadde jeg ikke hatt noe imot at Snyder skrev flere historier med utgangspunkt i samme verden, fra andre karakterers perspektiv slik som i Glass-serien. Ved at hovedkarakterene stort sett er i 20-årene, så slipper man mange av de typiske trekkene som går igjen innen ungdomslitteraturen for tiden.

  Det er veldig trist at jeg nå må vente til 2013 for neste bok i denne serien, men jeg har heldigvis en ulest bok av Snyder stående som jeg kan kose meg med i mellomtiden. Uansett, dette er en must read for fans av fantasy.

  6 kommentarer

  marlene

  21.02.2012 kl.13:45

  Den boken står å pynter bokhyllen min sammen med fem av Snyders andre bøker :) Gleder meg til å lese den! Elsker alle de andre fem bøkene jeg har lest av hun, så er helt sikker på at jeg vil like denne også. Bare sparer den litt, hihi.

  Marias bokblogg

  21.02.2012 kl.13:58

  marlene: Jeg gleder meg til å høre hva du synes om denne, men er sikker på at du liker den ;)

  Elin

  23.02.2012 kl.20:11

  Høres spennende ut. Takk for enda ett bok tips. Er farlig for lommeboka mi å gå inn på bloggen din he he. Får legge denne til ønskelista mi også;)

  Marias bokblogg

  23.02.2012 kl.20:37

  Elin: Bare hyggelig! Haha, det "sitatet" likte jeg ;D Har det dessverre slik jeg også, mangler både penger og tid til alle bøkene jeg vil lese...

  thewob

  23.02.2012 kl.21:07

  Har veldig lyst til å lese bøkene hennes, og enda meir no som eg las dette :)

  Marias bokblogg

  24.02.2012 kl.11:31

  thewob: :D :D

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits