• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Bokhyllene mine

  Det begynner å bli en stund siden jeg sist viste dere bokhyllen min og jeg vet at det er noen som ønsker å se den. Ettersom jeg har lest noen bøker siden sist, så har jeg faktisk måttet skaffe meg en ny bokhylle. Derfor tenkte jeg å vise noen bilder av bokhyllene der de utleste bøkene står. Det passer jo egentlig bra å gjøre dette nå med tanke på at det er et nytt år. Kanskje kan jeg sammenligne neste år? Her er forresten det forrige innlegget jeg gjorde av denne typen.

  Jeg organiserer bøkene mine alfabetisk etter etternavnet til forfatteren. Men som du kan se på bildet under, så står innbundne bøker i øverste hylle for seg selv. Siden jeg ikke har plass til flere der nå, så står noen også i mellomste hylle. Blant annet hvis boken tilhører en bokserie der jeg har forskjellige utgaver. Helt nederst ligger den lille bunken jeg har av norske bøker. Det er et litt innviklet, og kanskje rotete, system, men slik blir det med plassmangel...  På bildet nedenfor kan du se den nye bokhyllen min der jeg har de ferdigleste seriene stående. Du har kanskje lagt merke til at jeg ofte har flere kopier av samme bok? Dette er også tilfellet her. Jeg vil nemlig helst ha favorittbøkene mine i innbundet ettersom de vil bli lest flere ganger. En gang i blant kjøper jeg derfor noen på nytt og prøver å finne en annen løsning til de jeg har flere av.  Bøkene på bildet under fortjener sitt eget bilde. Det er helt utrolig at jeg ikke leste dem før i fjor!  Hvordan organiserer du dine bøker og hva synes du om denne typen innlegg?

  16 kommentarer

  Melissa Eikeland

  05.01.2012 kl.21:22

  Har etter serie og innbundet på toppen of course, ser finest ut, men bokhylla mi er for liten nå -_- og ønsker mange av de bøkene jeg har i paperback i innbundet, så mye vil gå utover lommeboka framover ;P

  Marias bokblogg

  06.01.2012 kl.16:27

  Melissa Eikeland: Hehe, ser ut til at vi har de samme problemene :D

  sarai94

  06.01.2012 kl.18:06

  Har det samme problemet angående plassen her også, hehe :P

  Aww, heldig du som har så ekstremt mange bøker!

  Marlene

  07.01.2012 kl.14:44

  Kjempegøy innlegg! :D Jeg har endelig fått meg bokhylle når jeg flyttet sammen med kjæresten, og nå har jeg snart stappet den helt full. Av en eller annen grunn har jeg også hardback bøkene mine øverst, og noen hyller med paperbacks. Ikke noe spesielt system egentlig, men blir nok å flytte rundt på bøkene igjen når jeg kommer hjem igjen med flere bøker å få plass til.

  Emma

  07.01.2012 kl.20:22

  Det er mange bra bøker i den bokhyllen, ja! Har endelig fått malt om rommet mitt og fått nye møbler, og mitt neste prosjekt er å lage en bokhylle hvor jeg kan få plass til bøkene mine. Nå har ikke jeg like mange bøker som deg enda, men jeg er på god vei.

  Camilla

  08.01.2012 kl.19:04

  Wow, veldig fin bokhylle

  Mange gode bøker, har lest nokon av dei, men det er mange eg har lyst til å lese :)

  Elin

  09.01.2012 kl.17:14

  Jeg likte innlegge og liker slike type innlegg. Mange fine bøker her:)

  Julia

  09.01.2012 kl.17:36

  Hei! Så fin blogg du har! Takk for alle anmeldesene du har. :-) Jeg fikk mange gode tips. Så fin bokhylle. Jeg burde skaffe meg en bedte selv.. Min er begynt å bli for liten.

  ~MoonStar~

  09.01.2012 kl.20:38

  Elsker sånne innlegg som dette :) Ganske mange like bøker vi har :P

  Liker også og ha mine hardback bøker for seg selv :) De er bare finere :P hehe

  Digger Harry Potter esken din :D Me want :D

  Lykke til med leseåret 2012 :) Kos deg masse

  Nina

  10.01.2012 kl.05:11

  Wow, vi har jaggu mange av de samme bøkene!:P Var nesten som å se inn i min egen bokhylle det der:)

  Synne

  10.01.2012 kl.12:12

  Fint å krydre en bokblogg med et sånt innlegg:) Passer fint iallfall når det er lesehester som leser det!

  Siv Eirinn

  11.01.2012 kl.00:41

  Liker slike innlegg, synes de er inspirerende. Har alltid vært fascinert av bøker og bokhyller av en eller annen grunn :p Selv har jeg dessverre en veldig liten bokhylle, og det er snart ikke plass til alle bøkene mine, så jeg planlegger å kjøpe ny.

  Fin bokhylle, og mange gode bøker!

  Karianne

  11.01.2012 kl.18:53

  Er ikkje bildene av bøkene du har lest? :) Misunnlig på alle bøkene du har :)

  Marias bokblogg

  11.01.2012 kl.19:59

  Karianne: Jo, alle bøkene som er avbildet har jeg lest :)

  Julie

  17.01.2012 kl.20:09

  Sånne innlegg er fine, jeg liker å snoke i bokhyllene til andre, hehe. Du er langt mer systematisk enn meg for øyeblikket. Mine bøker er ikke sortert etter noe spesielt system, fordi de er spredd i forskjellige bokhyller i forskjellige størrelser (knøttliten leilighet). Det blir bra når jeg finner meg et større sted og kan ha en vegg med hyller... :P

  Ida Charlotte

  25.01.2012 kl.17:28

  wow du har mange bøker! liker sånne innlegg! :D hmm, jeg setter dem enkelt og greit bare etter forfatterens fornavn :)

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits