• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Blood Red Road, som er det engelske navnet på denne boken, var for meg en av fjorårets favoritter. Derfor er jeg selvfølgelig kjempeglad for at den er kommet ut på norsk. Dette er en roman for de som liker å lese om et fremtidssamfunn der alt har gått galt. I tillegg blir vi introdusert for en tøff heltinne og en smule romantikk.  Saba har tilbrakt hele livet i Silverlake, et uttørket elveleie herjet av konstante sandstormer. Sivilisasjonen har vært ødelagt lenge, og Saba og familien må klare seg med det de finner i det ugjestmilde og forsøplede landskapet. Så kommer den virkelige monstersandstormen, og med den fire svartkledde ryttere. Sabas elskede tvillingbror Lugh blir tatt til fange, faren blir drept og Saba vet bare én ting: Hun må finne Lugh.

  Utenfor det isolerte Silverlake er verden lovløs og stygg. Folk er desperate og kuede, og bare de sterkeste overlever. Uten Lugh, er Saba fortapt. Tror hun. Inntil hun lærer noe om seg selv: Hun kan kjempe, og hun kan slåss. Hun er en som overlever.
  - Gyldendal

   

  3 kommentarer

  sarai94

  22.08.2012 kl.14:47

  Denne lånte jeg nettopp fra biblioteket faktisk. Gleder meg til å lese den :D

  xx Siri

  Melissa Eikeland

  22.08.2012 kl.15:24

  Å det var min favoritt nå i sommer :) Leste den på engelsk da, men lurer litt på hvordan språket er skrevet på norsk, siden språket er så anerledes på engelsk....

  Anette

  22.08.2012 kl.19:50

  Så spennende! Denne har jeg notert på lista mi :):)

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits