• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Dette er en bok jeg selv kan anbefale. Jeg har lest både første og andre bok på engelsk og nå skal jeg snart bestille den tredje som akkurat er utgitt. Derfor synes jeg at det er supert at første bok nå er tilgjengelig på norsk. Og ja, innholdet kan leve opp til omslaget.  Nora faller viljeløst og absolutt mot bedre vitende for den mystiske Patch - gutten med det hånlige smilet, det gjennomborende blikket og den ubehagelige evnen til å vite hva hun tenker og hvor hun er til enhver tid. Plutselig befinner hun seg i et kaos av farlige situasjoner og uforklarlige hendelser - den urgamle kampen mellom de udødelige. Patch er en fallen engel som ønsker å bli menneske. For å redde ham og gi ham vingene tilbake, må hun ofre seg selv. Men vil han la henne gjøre det? Nora vet snart ikke hvem hun kan stole på. Hun skjønner at hun må velge: Enten gi opp motstanden og bli hans, eller komme seg så langt unna som bare mulig. Men når sannheten om Patch begynner å gå opp for henne, er det for sent å snu...
  - Hentet fra Gyldendal

  6 kommentarer

  Elin

  05.10.2011 kl.21:53

  Spennende bok. Dette er en av de bøkene som er på ønskelista mi på capris, blir nok en av bøkene jeg skal kjøpe meg neste gang jeg bestiller bøker. Men jeg har mest lyst til å lese den på engelsk:)

  Hedda

  05.10.2011 kl.23:20

  Hei, jeg leste boken ut i dag og jeg elsker den! Den er så mystisk og spennende. Når kommer oppfølgeren ut på Norsk?

  Marias bokblogg

  06.10.2011 kl.14:48

  Hedda: Så bra! Den kommer i løpet av 2012 :)

  Sindre E

  07.10.2011 kl.14:34

  Den boken var ikke så bra som jeg hadde håpet, men var en ganske bra slutt, ^_^

  sarai94

  08.10.2011 kl.12:42

  ahhh, denne har jeg store planer om å lese :D

  Ladybug

  08.10.2011 kl.12:59

  Jeg likte Hush, Hush men har enda ikke kommet meg til andre boken enda jeg har den her.

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits