• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse-onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Delirium er første bok i en bokserie som jeg liker veldig godt. Personlig har jeg bare lest de to første bøkene så langt (det er også like mange som er utkommet på norsk), men jeg gleder meg veldig til å lese den siste boken. Den står allerede og venter på meg i bokhyllen (riktignok er det den engelske utgaven). Men første september i år kommer også den tredje boken ut på norsk, noe som vil si at du rekker å lese de to første før den siste kommer.  Et liv uten kjærlighet er et liv uten smerte. Det er trygt, forutsigbart og lykkelig. Lena Haloway har har alltid sett fram mot den dagen hun skal bli kurert. Men da det bare gjenstår nittifem dager til behandlingen, skjer det utenkelige ...

  Før i tiden var kjærlighet det viktigste i verden. Folk gjorde hva som helst for den. De kunne lyve for kjærlighetens skyld. Til og med drepe. Nå er alt annerledes. Kjærlighet er en sykdom som man kan helbrede. Regjeringen sørger for at alle gjennomgår behandlingen den dagen de fyller atten.
  - Gyldendal

  2 kommentarer

  Støvkorn

  12.06.2013 kl.18:00

  Åh, takk for tipset, right up my alley :)

  Elin

  12.06.2013 kl.18:21

  Jeg har lest bare Before I fall av denne forfatteren, men lånte meg denne boken her på biblioteket. Så blir spennende å se hvordan serien er, vanligvis er jeg ikke så glad i denne type sjanger. Så håper jeg liker serien:)

  Skriv en ny kommentar

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits