• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  "Matched" er en roman som blir positivt omtalt om dagen, både av kritikere og bokbloggere. Personlig har jeg ikke hatt sjansen til å lese den ennå, men jeg har ikke planer om å gå glipp av en godt omtalt dystopisk science fiction. Jeg tror dette er en bok som både unge og voksne vil ha glede av, og det er flott at den fra april/mai av vil være tilgjengelig på norsk også.  Cassia vokser opp i et samfunn der myndighetene bestemmer hvor du skal arbeide, hvem du skal elske og når du skal dø.

  Men Cassia forelsker seg i en annen enn den utvalgte.
  - Hentet fra Mangschou

  6 kommentarer

  anettesbokboble

  02.03.2011 kl.17:20

  Å, så bra!! Gleder meg til mange gode tips fremover :)

  Mia

  02.03.2011 kl.17:55

  Ooh :) Bra den blir oversatt til norsk! Da kommer sikkert flere til å lese den ^^ Men bøker er alltid best på originalspråket :)

  Elise

  02.03.2011 kl.20:07

  Føler at jeg ikke kommer til å like den boken om jeg leser den, hehe.. Bra flere nye bøker blir oversatt til engelsk :)

  marlene angell

  02.03.2011 kl.23:15

  Jeg liker best å lese på engelsk. Norsk virker så.. kjedelig i forhold. Ord i det norske språket klarer ikke beskrive og uttrykke ting så bra som det kan i engelsk. Synes jeg da!

  Men dette er en supergod idè! For da kan andre få lese finefine bøker, om de bare leser på norsk :)

  Er litt skeptisk til den boken jeg også. Har hørt så mange dårlige anmeldelser av den. Men skal nok sjekke den ut tilslutt uansett, siden det er flere som sier at den er bra, og jeg må jo gjøre opp min egen mening.

  Ninaforfatter

  03.03.2011 kl.17:07

  Da er onsdagslesebloggtiden sikret! :-D

  sarai94

  18.04.2011 kl.18:43

  Denne fikk jeg sykt lyst til å lese :D

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits