• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  Selv om jeg ikke har fått lest denne serien ennå, så har jeg hørt mye bra om den. Det er en bokserie på fire og alle bøkene er blitt oversatt til norsk av forlaget Cappelen Damm. Boken nedenfor er den første i serien og heter "Elizabeth". Hvis du liker en blanding av historisk fiksjon og "Gossip Girl", så tror jeg denne serien vil passe for deg.  Vakre piker i henrivende silkekjoler på ball til morgengry ...
  Hensynsløse menn med sjarmerende smil og farlige hensikter ...
  Hvite løgner, svarte hemmeligheter, ulovlig kjærlighet og en overhengende angst for skandale ...

  Velkommen til Manhattans overklasse anno 1899!

  I DeLuxe-bøkene følger vi de vakre og beundrede søstrene Elizabeth og Diana Holland, som danner eliten i New Yorks sosietet. Da de plutselig oppdager at deres posisjon står for fall, utløses plutselig en rekke hendelser som truer deres hittil løfterike fremtid.

  I en verden hvor utseende og status teller mer enn alt - og hvor en skandale fører til evig utestengelse - må Elizabeth ta et valg mellom familiens ære og kjærligheten ...
  - Hentet fra Cappelen Damm

  Én kommentar

  Ladybug

  10.03.2010 kl.23:22

  Jeg har Luxe, men jeg har den på engelsk da. Har enda ikke lest den men søsteren min lånte den av meg i sommer og hun likte den. Pleier som regel å ha ganske lik smak så tror jeg kommer til å like den også :)

  Skriv en ny kommentar

  Marias bokblogg

  Maria

  20, Bergen


  Mitt navn er Maria og jeg elsker å lese bøker. Her vil jeg holde deg oppdatert på det siste nye innen engelskspråklig litteratur og forhåpentligvis introdusere deg for en fantasiverden du ikke visste eksisterte.

  bloglovin

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits