• Forside
 • Anmeldelser
 • Favoritter
 • Boklister
 • Boktrailere
 • Oversatt litteratur


 • Oversettelse onsdag

  Liker du god litteratur, men er irritert over at akkurat den boken ikke finnes på norsk? Da er dette noe for deg. Hver onsdag, eller de onsdagene jeg finner noe verdt å dele, kommer jeg til å poste et innlegg med en bok som er eller er i prosessen av å bli oversatt til norsk.

  "Perfect Chemistry" av Simone Elkeles vil 10. mai være tilgjengelig i norske bokhandlere under tittelen "Perfekt kjemi". Jeg har selv lest boken på engelsk og jeg synes det er flott at de som leser på norsk vil få sjansen til å gjøre det samme. Simone Elkeles har nemlig blitt en av mine favorittforfattere innen sjangeren romanse.  Da Brittany Ellis går inn til kjemitimen første skoledag, vet hun ikke at det perfekte livet hun har skapt for seg selv kommer til å rakne foran øynene hennes. Hun tvinges til å sitte sammen med Alex Fuentes, gjengmedlem fra den andre siden av byen. Han kommer til å bli en trussel for alt hun har jobbet så hardt for -- det plettfrie ryktet, den perfekte kjæresten, og hemmeligheten om den alt annet enn perfekte familien hennes. Alex er en 'bad boy', og han vet det. Så da han inngår et veddemål med vennene sine om at han skal klare å forføre Brittany, er det bare en kul greie. Men snart skjønner Alex at den perfekte isdronning-cheerleaderen er et ekte menneske med ekte problemer, og det som startet som et køddete veddemål blir snart noe mye mer ...
  - Hentet fra Gyldendal

  2 kommentarer

  Ladybug

  24.02.2010 kl.23:03

  Kjempegod idé! Det er jo ikke alle som syntes det er så lett å lese på engelsk =) Har lyst til å lese denne men foretrekker å lese på engelsk ;)

  Laila

  17.04.2013 kl.15:42

  Perfekt kjemi er den beste boka jeg har lest etter hush hush

  Skriv en ny kommentar

  Arkiv

  Søk i bloggen

  Design av

  hits